Winst voor alle jeugdteams op zaterdag 10 oktober

De jeugdteams, die vandaag 10 oktober op het veld verschenen behaalden allemaal een overwinning.

Het begon deze ochtend met de uitwedstrijd van onze JO9. Zij speelde hun wedstrijd in Goes tegen S.S.V.’69 JO9/1G. Met een     5-11 overwinning en een goed gevoel kwamen zij naar Vlissingen terug gereisd.

De JO10 reisde een paar kilometertjes verder en streek neer in Colijnsplaat. Hier waren de plaatselijke “Boys” de tegenstanders. Vlissingen scoorde er op los, de teller stopte bij 10. dit betekende een 0-10 overwinning. De punten gingen dus mee naar het thuisfront.

Bij onze JO11 kwam de tegenstander door de Westerscheldetunnel. Het waren de jongens van de combi Steen / Koewacht JO11/1G. Ook dit team haalde de dubbele cijfers deze zaterdag. Met een 10-1 nederlaag konden de Zeeuws-Vlamingen hun retourticket voor de tunnel aanschaffen.

Voor JO13 stond Jong Ambon aan de Irislaan op als tegenstander. Ook hier werd er aardig op los gescoord. De mannen van Remy en Siebje stopte pas bij 6. Deze 6-0 overwinning was alvast een goed voorbeeld voor de standaardteams, die ’s middags de degens kruisen.

JO17 ging in Kapelle op bezoek bij de combinatie van Kapelle en Hansweertse Boys JO17/1. Dit team had het wat lastiger om tot een overwinning te komen. Toch was het ook hier raak. Met een     1-2 overwinning gingen de punten mee naar huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.