Wees erbij als Vlissingen 1 kampioen wordt

Komende zaterdag is het zover, dan kan ons vlaggenschip de titel gaan pakken in de 4e klas zaterdag en zo zijn eerste stap weer omhoog zetten.

Op het hoofdveld aan de Irislaan wordt om 15.00 uur de strijd aangegaan met Apollo’69 uit ’s Gravenpolder. Een tegenstander waar V.C. Vlissingen nog een appeltje mee te schillen heeft. In ’s Gravenpolder leden de onze hun enige nederlaag dit seizoen. Apollo’69 versloeg V.C. Vlissingen in februari met 2 – 0. Met de titel voor ogen, dus een goede reden om dit recht te zetten.

Jij gaat dit feestje toch ook meevieren

Als lid, fan, supporter of sponsor moet je hier natuurlijk gewoon bij zijn. De selectie verwacht jullie dan ook zaterdag langs de lijn en na de wedstrijd als vanouds in de kantine.

Wees erbij zaterdag om 15.00 uur

2 gedachten over “Wees erbij als Vlissingen 1 kampioen wordt

  1. Albert

    Eenmopje muziek zou voor de wedstrijd niet misstaan ook voor de sponsers.de personen die dit inverleden deden hebben
    die allemaal.ruzie met vdhoof
    Vr groet albert

  2. cfranke

    als ze thuis spelen ben ik van de partij ik ging altijn voor de prestatie van de oudste van boezambi die bij mij in de straat woont mesdaglaan een groot talent vind ik het trouwens in het elftal van vlissingen zit veel talent ik hoop op een mooie wedstrijd en dat we in de derde klas wat betere teams tegen komen m.v.g. kees franke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.