Weer geen overwinning voor Vlissingen (zon)

Na een flitsende start is het Vlissingen weer niet gelukt om de 3 punten binnen te halen. Het was Thomas de Rijke, die in de 2e en de 4e minuut de trekker overhaalde en voor een 0-2 voorsprong zorgde. De meegereisde supporters gingen er eens goed voor zitten.

Er kwamen nog wat kansen, maar toch was het de thuisploeg CVV Zwervers dat in de 13e minuut op 1-2 kwam. Nog bleven er kansen komen. Een kopbal van Thomas de Rijke werd van de lijn gehaald. Een goal van Etienne Mallie vanwege buitenspel afgekeurd en een schot van Nicky van Merrienboer kwam van de binnenkant van de paal terug het veld in. Vlissingen beloonde zichzelf dus niet en ging met 1-2 richting de thee.

Het tempo kon in de 2e helft blijkbaar nog lager. De diepte werd niet meer gezocht en CVV Zwervers kwam terug in de wedstrijd. Een overtreding van Jiri van den Hemel kwam op een strafschop te staan. Deze strafschop betekende de 2-2. Het kon nog erger. Een onschuldig duwtje van Shannon Braafhart binnen de 16 leverde hem zijn 2e gele kaart, dus rood op en een 2e strafschop voor de thuisploeg. Ook deze 2e strafschop werd onberispelijk binnen geschoten en betekende een 3-2 achterstand. Wie had dat nog gedacht en verwacht na de eerste 5 minuten.

Het tempo ging weer ietsje omhoog wat direct wat kleine kansjes met 10 man opleverde. 1 van die kansjes werd uiteindelijk gelukkig nog benut door Geraldi Geerman. Hij pegelde een afgeslagen bal binnen.

Het had allemaal nog mooier kunnen worden als Mourad Azzanagui zijn actie had kunnen afronden. Het mocht echter niet zo zijn. Met 3-3 op het bord floot de scheidsrechter het laatste deuntje.

De foto’s, die deze zondag gemaakt zijn door Lex de Meester, zijn te vinden op de site van Paul ten Hacken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.