Wat gebeurde er dit weekend

      Geen reacties op Wat gebeurde er dit weekend

Op vrijdag was het al de beurt aan de jongens van JO11/1. Zij ontvingen Kapelle JO11/2. De punten gingen door een 2-3 uitslag mee naar Kapelle.

Zaterdagochtend vertrok de jongste jeugd naar Oost-Souburg. JO7/1 versloeg RCS JO7/1 met de cijfers 5-17 en JO7/2 deed het niet echt minder. Zij versloegen RCS JO7/2 met 1-16.

VCV JO8/1 ontving Arnemuiden JO8/1. Ook hier vielen vele doelpunten aan de goede kant. De vissersploeg werd met de cijfers 9-2 naar huis gestuurd.

VCV JO13/1 ging op pad naar FC Dauwendaele JO13/1. In Middelburg behaalde ons team een punt, door met 1-1 gelijk te spelen.

VCV JO15/1 moest ook op bezoek in Oost-Souburg. Na de nederlaag van vorige week, werd nu het eerste punt binnen gesleept door een 2-2 gelijk spel.

Voor VCV JO15/2 is het na de winter wat lastiger. Een klasje hoger na het behaalde kampioenschap geeft nog niet de resultaten, waar men op hoopte. In Brouwershaven werd tegen de plaatselijke JO15/1 met 7-1 verloren.

V.C. Vlissingen (zat) 1 moest op bezoek bij Arendskerke 1. In Vlissingen werd voor de winter met 0-0 gelijk gespeeld. Na de flinke nederlagen tegen Luctor/Heinkenszand en Walcheren werd de huid nu duur verkocht. Vlak na rust kwam Arendskerke op een 1-0 voorsprong. Vlissingen bleef hard werken, wat resulteerde in een tegentreffer in de 85e minuut. De grensrechter van Arendskerke stak echter zijn vlag omhoog voor buitenspel, wat de scheidsrechter alsnog overnam. Jammer, wat het punt was de jongens echt gegund. Het werd dus een 1-0 nederlaag.

VCV (zon) 3 ontving NVS 2. Ondanks een fantastische 2e goal werd er met 2-3 verloren van de ploeg uit Nieuw Vossemeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.