Vrijwilligers van de club in het zonnetje gezet

Dit jaar geen vrijwilligersavond, geen mosselavond, geen kerstborrel en ook geen nieuwjaarsreceptie.  

Corona gooit het verenigingsleven driftig in de war, maar toch houden we de vereniging zo goed en zo kwaad draaiende door voor zo ver mogelijk, kleine dingetjes te organiseren voor de jeugd.

Via de website proberen we de leden, sponsors en sympathisanten op de hoogte te houden en zelfs d.m.v. een quiz bij de vereniging betrokken te houden.

Belangrijk in de hele vereniging zijn natuurlijk de vrijwilligers, deze mogen niet vergeten worden. dit is dan ook niet gebeurd. Er is een leuk presentje samengesteld, waarmee de vrijwilligers thuis verrast werden. In een tasje van sponsor “Bouwbedrijf Joziasse”  is een met de 2e prijs in Nederland beloonde Kerststol van “Warme Bakker Piet Daane” gestopt. Een chocolade kerstster inclusief V.C. Vlissingen-logo van dezelfde bakker werd hieraan toegevoegd. Met een kerstkaart, ontworpen door “Huisfotograaf Paul ten Hacken” en gedrukt door “Drukkerij Meulenberg”, worden de kerstgroeten en de beste wensen voor 2021 overgebracht. Tot slot mocht de  Presentatiegids over 2020 niet ontbreken.

Door middel van dit presentje wil het bestuur van V.C. Vlissingen zijn vrijwilligers hartelijk dank zeggen voor hun inzet en hopen ook het komende jaar weer van hun diensten gebruik te mogen maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.