Vrijwilligers gezocht

      Geen reacties op Vrijwilligers gezocht

Zoals in de gehele maatschappij is het ook voor V.C. Vlissingen lastig om vrijwilligers te werven. Toch plaatsen we ook, nu het nieuwe seizoen start, weer een oproep. Een sportvereniging kan niet zonder vrijwilligers. Vele handen maken nog altijd lichter werk.

Het gaat hierbij bij onze verenging  niet alleen om jongens/ mannen om trainingen te verzorgen. Ook voor meisjes/dames zijn er leuke dingen om te doen binnen de vereniging. Wat te denken van een taak op het bestuurlijk vlak. Een vrouw heeft hiervoor net zo veel in zich als een manlijk persoon en kan vaak ook andere inzichten geven. Ook op verzorgend vlak zijn er altijd werkzaamheden. Een hapje en een drankje verzorgen in onze mooie kantine is toch ook een dankbare taak. Zoekt u het liever op het sportieve vlak. Bij de jeugdteams zijn in de begeleiding best nog wat handjes te gebruiken. Zelfs voor ons tweede team zijn we nog op zoek om de begeleiding rond te krijgen.

Mannen/vrouwen, vaders/moeders, broers/zussen, opa’s/oma’s uw kinderen, broertjes/zusjes, kleinkinderen sporten bij onze vereniging en willen graag begeleid worden en na afloop iets in de kantine kunnen halen.

Denk er dus niet te lang over na en meld je aan bij 1 van onze bestuursleden. Samen kunnen we dan voor u een leuke invulling geven binnen onze vereniging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.