Voorbeschouwing V.C. Vlissingen (zon) 1

      2 Reacties op Voorbeschouwing V.C. Vlissingen (zon) 1

Met 6 punten uit 2 wedstrijden reist Den Hoorn komende zondag 6 oktober comfortabel af naar de Zeeuwse kust. Overwinningen op DOSKO (3-2 thuis) en CVV Zwervers (1-3 uit) zette de Zuid-Hollandse club op de 1e plaats in de 1e klas. Den Hoorn, dat vorig seizoen met 27 punten op de 9e plaats eindigde zal er alles aan komen doen om de leidende positie te behouden.

Voor Kevin Hollander en zijn mannen is het dus zaak om de draad van de voorbereiding weer op te pakken. Om niet in de onderste regionen te belanden is een overwinning dus een “must”. De kwaliteiten van de groep kennende moet een overwinning zeker tot de mogelijkheden behoren.

De verwachtingen zijn dan ook dat V.C. Vlissingen alles in de strijd zal gooien om die 3 punten echt thuis te behouden. We zien dan ook uit naar een mooie wedstrijd, die zoals het er naar uitziet gewoon op het hoofdveld gespeeld gaat worden.

De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Thijs Dogterom. Hij zal worden bijgestaan door zijn assistenten Dennis van Berk en Onno Koster.

De wedstrijdbal deze zondag is geschonken door Discotheek De Hooizolder De Hooizolder, de discotheek van Zeeland. Wie is daar nou nooit geweest? U vindt De Hooizolder net buiten Westkapelle aan de Grindweg nr. 6. De “Discobus” brengt u uit en thuis.

2 thoughts on “Voorbeschouwing V.C. Vlissingen (zon) 1

  1. Albert

    Trainer snapt de terug val niet in vergelijking met de oefenwedstrijden maar , toen speelden we nog geen zaal voetbalwedstrijden op vrijdag avond of zaterdagavond. Misschien is dat de oorzaak . Hopelijk zondag beter. In elk
    geval veel succes gewenst.

    1. Peter Snaaijer Auteur bericht

      Beste Albert, persoonlijk denk ik niet dat dat de oorzaak is. Gezaalvoetbald wordt er ook al van begin augustus en alleen op vrijdagavond. Komende zondag de 3 punten gewoon in Vlissingen houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.