Voorbeschouwing V.C. Vlissingen (zat) 1

Jacques Blijlevens

Komende zaterdag 5 oktober ontvangt ons zaterdagteam het Middelburgse M.Z.V.C. De gasten staan onder leiding van, ik mag bijna wel zeggen, oer-Vlissinger Jacques Blijlevens. Jacques, die jaren de kleuren van onze club vertegenwoordigde en tot vorig seizoen nog speelde voor ons VCV (zon) 2-team, staat voor het 3e seizoen aan het roer bij M.Z.V.C. Met 3 punten op zak, een duidelijke overwinning van 6-1 op Jong Ambon en een nederlaag van 2-1 bij SKNWK, zullen de Middelburgers hun huid duur willen komen verkopen.

V.C. Vlissingen (zat) weet dus wat ze te wachten staat aan de Irislaan. Met zelf ook 3 punten in de pocket zal er een behoorlijke strijd gestreden moeten worden. Thomas Ragut zal zijn manschappen weer op scherp gezet hebben om de punten te gaan behouden. Met steun van langs de kant, van u dus, moet dit gaan lukken lijkt mij.

De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Arjan van de Reijt en zal om 15.00 uur aanvangen.

De wedstrijdbal vandaag is geschonken door V.C. Vlissingen-voorzitter Jan Kapelle. Saillant detail in dit geheel is dat kleinzoon Yoeri Nijsse basisspeler bij M.Z.V.C. is.

Allemaal ingrediënten voor een mooie pot voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.