Voor de Club punten sparen bij de JUMBO

      2 reacties op Voor de Club punten sparen bij de JUMBO

Spaar mee voor V.C. Vlissingen

Elke sportvereniging, zo ook V.C. Vlissingen, kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie onder de deelnemende verenigingen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar.

V.C. Vlissingen heeft aangegeven waar ze graag voor wil sparen. Denk bijvoorbeeld aan trainingsmateriaal, verzorgingsproducten, sportveldinrichting.

Hoe kunt u sparen voor V.C. Vlissingen?

Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- aan boodschappen een punt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels. Op de website van JUMBO kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan een deelnemende sportvereniging. Tevens staat er in de JUMBO-winkels een punten-bak per vereniging, waarin je de punten deponeren kan. Is er geen bak van V.C. Vlissingen geen bak aanwezig, neem dan uw punten mee naar de vereniging en deponeer de punten daar in de spaar-bak. 

Hoe meer punten V.C. Vlissingen verzamelt, hoe groter het bedrag dat de vereniging kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.

Om het sparen een stuk makkelijker te maken hebben wij de Jumbo Sparen met Elkaar app ontwikkeld! Deze is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden.

Download hem nu!

Jumbo Sparen App Jumbo Sparen App

LET OP ; DOOR EEN FOUTJE BIJ DE JUMBO VALT ONZE VERENIGING TE VINDEN ONDER VV VLISSINGEN

2 gedachten over “Voor de Club punten sparen bij de JUMBO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.