Vlissingen (zon) verslaat UDI’19/CSU

Op een zonovergoten sportpark in Uden wist Vlissingen na lange tijd weer een uitoverwinning bij te schrijven dit seizoen.

In een vrij gelijk opgaande wedstrijd werd na 45 minuten de kleedkamer opgezocht met een 0-0 ruststand. er was niet zo heel veel te beleven in de eerste helft. Het was wel Karim ben Sellam, die een strafschop wist te stoppen. Verder wat speldenprikjes van UDI en een fabuleuze actie van Abdu Abdenbi op de achterlijn, die uiteindelijk op de paal belandde.

De tweede helft gaf een wat meer aandringend UDI te zien, zonder echt kansen te creëren. 1 kopbal op de lat en meer viel er niet voor de Udenaren te noteren. Vlissingen kwam de tweede helft maar tot 1 kans. die kans kwam in de 88e minuut. Het was Renzo Roemeratoe, die goed doorzette. Vanaf eigen helft kwam hij de 16-meter van de tegenstander binnen waar hij al struikelend de bal bij de geheel vrijstaande Josimar Pattinama kon bezorgen. Josimar wist hier wel raad mee en prikte de 0-1 knap achter de doelman van UDI’19/CSU.

Een welkome 0-1 overwinning, die voor de komende weken de burger weer moed geeft.

Beelden van DTV-sport

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.