Vlissingen (zon) op zoek naar 3 punten

      Geen reacties op Vlissingen (zon) op zoek naar 3 punten

Na 3 gelijke spelen en 1 verliespartij komt zondag R.O.A.C. In Vlissingen op bezoek. Tegen deze promovendus wordt het dus zaak om de eerste 3-punter te gaan scoren. In een klas, waar de ploegen aardig aan elkaar gewaagd zijn, zal dat ook zondag geen gemakkelijke opdracht zijn.

De omnivereniging SV R.O.A.C., afkomstig uit Rijpwetering, is in 2009/2010 voortgekomen uit diverse sportverenigingen. In de jaren tot aan heden is de voetbaltak opgeklommen van de 5e klas naar de 1e klas, waarin het momenteel debuteert. Ze doen dit tot nu toe zeer verdienstelijk. Zonder verlies (1x winst, 3x gelijk) bezetten ze de 5e plaats momenteel.

Voor Vlissingen, zoals eerder vermeldt, zaak om zelf de winst te pakken en zo de tegenstander op zijn eerste verlies te trakteren. Bij zo’n resultaat kan de weg omhoog ingezet worden. Dat dit tot de mogelijkheden hoort, hoef ik hier niet te betogen. Het voetbal is, zeker vorige week de eerste helft, meer dan behoorlijk. 2 strafschoppen tegen in de 2e helft kostte Vlissingen bijna nog de kop. Gelukkig kon Geraldi Geerman het punt nog redden.

Zondag om 14.00 uur trappen beide teams af op het hoofdveld aan de Irislaan. Om 15.45 uur gaan we zien, wie de punten op zak heeft.

Met u als toeschouwer hopen we op een boeiende pot voetbal

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.