Vlissingen (zon) naar Rotterdam Zuid

      Geen reacties op Vlissingen (zon) naar Rotterdam Zuid

Zondag speelt Vlissingen zijn uitwedstrijd in Rotterdam Zuid en zal daar zoals altijd weer heen gebracht worden door onze sponsor AMZ. Tegenstander aldaar is het bijna 100-jarige Spartaan’20. De club waar o.a. o.a. Bruno Martins Indi, Jetro Willems, Luc Castaignos en Anwar El Ghazi opgroeide staat momenteel op de 2e plaats in de competitie.

Met 12 punten, dus 3 meer dan Vlissingen (4 overwinningen en 2 verliespartijen), is Spartaan’20 een tegenstander, die bijgehaald moet worden om richting de top van de 1e klas op te kunnen schuiven.

Zonder de geblesseerden Matthew Lentink, Vjeko Krezo en Jeremy Spelier zal Vlissingen zijn mannetje gaan staan en strijden voor de overwinning.

De wedstrijd op het sportpark gelegen aan Oldegaarde 251 3084 AA in Rotterdam vangt aan om 14.30 uur. U bent natuurlijk van harte welkom om de jongens aan te komen moedigen.

De spelersbus vertrekt om 11.30 uur vanaf de kantine. Er zijn nog enkele vrije plaatsen. Om mee te willen gaan, moet u eerst even contact opnemen met Kees Dorrepaal (06-51797722)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.