Vlissingen (zon) gelijk bij koploper T.O.G.B.

In Berkel en Rodenrijs moest Vlissingen aantreden tegen koploper T.O.G.B. Beide teams speelde om te winnen, wat een lekkere pot voetbal opleverde deze zondagmiddag.

Etienne Mallie, maker van de 0-1

Na enkele kleine kansjes voor de thuisclub was het Vlissingen, dat de score opende. Een fijne voorzet van Thomas de Rijke werd na 15 minuten knap binnen gekopt door Etienne Mallie. Het was aan de keeper van T.O.G.B. de danken, dat Vlissingen de voorsprong niet vergrootte. In de 33e minuut was het echter T.O.G.B., dat na eerst nog de lat getroffen te hebben, van afstand de gelijkmaker produceerde. Nog geen 2 minuten later lag ook de 2-1 in het mandje. Karim ben Sellam redde eerst nog, maar op de rebound was hij kansloos. Met deze 2-1 stand werd de rust ingegaan.

Vlissingen kwam na de thee sterk uit de kleedkamer. Het was in de 47e minuut Thomas de Rijke, die zich knap vrij speelde en de bal bij Gino Zuppelli deed belanden. Zijn inzet was de keeper te veel en betekende dus al snel in de 2e helft de 2-2. Na deze gelijkmaker mochten beide teams qua kansen aanspraak maken op de overwinning. Beiden kregen de bal niet meer tegen de touwen, wat betekende dat ook beide teams eigenlijk tevreden konden zijn met de puntverdeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.