Vlissingen (zon) 1 start de voorbereiding

Op dinsdag 23 juli gaat de zondagselectie van start met de voorbereiding op het seizoen 2019-2020. Onder leiding van Kevin Hollander, die op het trainingsveld geassisteerd wordt door Renaldo Jacobs, Mohamed el Bekkauoi, Eduard Vroomen en Thomas Ragut, wordt om 18.30 uur de eerste training gestart.

Een nieuwe frisse groep jongens zal gaan pogen om het verloren terrein te gaan heroveren. We zullen de nieuwelingen aan u voorstellen.

De Staf

Kevin Hollander
Kevin Hollander heeft afgelopen jaar zijn UEFA-A diploma behaald en kwam zodoende in beeld bij V.C. Vlissingen. Als trainer genoot hij zijn ervaringen bij stadsgenoot Walcheren. Hij begon bij de buurman in de jeugd als trainer en groeide d.m.v. het behalen van zijn trainersdiploma’s door tot hoofdtrainer van zijn vereniging. Als stagiaire liep hij aan de hand mee bij G.O.E.S.  van Rogier Veenstra. Met zijn jonge leeftijd van bijna 31 jaar gaat hij met vol vertrouwen aan de slag

Renaldo Jacobs
Renaldo Jacobs is de rechterhand van Kevin. Als leeftijdsgenoot loopt hij al zijn gehele carrière vanuit de jeugd bij Walcheren mee met Kevin. Als organisator en animator zal er een belangrijke taak voor Renaldo zijn weggelegd.

Eduard Vroomen
Eduard Vroomen is de nieuwe fysiek-trainer. Met zijn specifieke methodes zal Eduard er voor gaan zorgen, dat alle spelers topfit aan de start van de competitie zullen verschijnen.

De rest van de staf
Van vorig jaar zijn Thomas Ragut, Mohamed el Bekkaoui, Anton Alfons, Kees Dorrepaal en Ahmed el Kharbouchi voor de staf behouden gebleven.

De spelers

Matthew Lentink
Doelman Matthew Lentink is afkomstig van Zeelandia Middelburg. Verdedigde daar 1 jaar het doel van de groen-witten na afkomstig te zijn geweest van Kloetinge. Met Matthew in de gelederen beschikt onze club over een echte international. Matthew was tot voor kort de doelman van het nationale team van Aruba.

Jeremy Spelier
Jeremy Spelier is een back en afkomstig van stadsgenoot Walcheren. Opgeleid door trainer Kevin Hollander waagt Jeremy de stap  naar V.C. Vlissingen om hier uit te kunnen groeien naar een vaste waarde in het basisteam.

Orlando Schulze
Orlando Schulze is de alleskunner die afkomstig is uit het zaterdagteam. Orlando is inzetbaar aan de gehele rechterkant, van back tot vleugelspits. Met zijn kracht en snelheid kan hij een plaag worden voor iedere tegenstander.

Geraldi Geerman
Geraldi Geerman is geen onbekende voor V.C. Vlissingen. Geraldi speelde al eerder enkele seizoenen voor onze vereniging. Vorig seizoen stapte de linksbuiten over naar Zeelandia Middelburg. 1 seizoen later zien wij hem dus weer terug aan de Irislaan.

Nicky van Merriënboer
Als architect op het middenveld bij R.C.S. was Nicky jarenlang de sleutel van het team. Als man van de pass, maar ook als doelpuntenmaker was hij op Souburg een zeer bepalende speler. In Vlissingen hopen we mooi gebruik te kunnen maken van zijn capaciteiten.

Eren Yildizturan
Ook Eren Yildizturan heeft de kleuren van V.C. Vlissingen al eens verdedigd. De spits verkaste 2 seizoenen geleden naar Jong F.C. Dordrecht om het in het betaalde voetbal te gaan proberen. Na een jaartje bij de schapenkoppen speelde Eren vorig jaar bij competitie-genoot Leonidas. vanaf nu gaat hij het doel weer proberen te vinden voor V.C. Vlissingen.

Collin van de Berg
De middenvelder Collin van de Berg is afkomstig van Zeelandia Middelburg. Collin is de benjamin van de ploeg. Als kind van een rasechte (Zeelandia) Middelburg familie heeft hij toch de overstap naar de grote rivaal gemaakt.

Gino Zuppelli
Gino Zuppelli kwam samen met de trainers Hollander en Jacobs over van buurman Walcheren. door het vertrouwen wat beide trainers in hem hebben heeft hij de stap over naar V.C. Vlissingen gezet.

Thomas de Rijke
Aanvaller Thomas de Rijke speelde in de jeugd van R.C.S. Ondanks een eerdere poging om Thomas in het rood-wit te laten spelen koos hij toen voor Zeelandia Middelburg. Toch is het er nu van gekomen, dat Thomas voor V.C. Vlissingen komt spelen.

Joran Maliepaard
Van D.B.G.C. via Duiveland kwam spits Joran Maliepaard bij V.C. Vlissingen terecht. Met 48 competitie-doelpunten schoot Joran Duiveland naar de 3e klas zaterdag. Een productie om van te watertanden. Gaat Joran bij v.C. Vlissingen ook zo vaak het net vinden!

Mourad Azzanaqui
Deze sterke middenvelder met een goede balbehandeling door zijn zaalvoetbalachtergrond was de motor bij R.C.S. op het middenveld. Mourad stond al langer op het verlanglijstje bij V.C. Vlissingen. Nu volgde hij het pad van zijn teamgenoot en komt hij onze club versterken.

De verdere invulling van de selectie
Keeper Karim ben Sellam, Vjeko Krezo, Quincy Gooding, Josimar Pattinama, Renzo Roemeratoe, Milton Roemeratoe, Saïd Bouzambou, Jiri van de Hemel, Menancio Weeda, Etienne Mallie en Shannon Braafhart

De voor bereiding :

Vrijdag 2 augustus
Aanvang 20.00 uur
V.C. Vlissingen – Herleving Sinaï (België)

Zaterdag 10 augustus
Aanvang 14.30 uur
Oostkapelle – V.C. Vlissingen (Borsele Sloepoort Cup te Nieuwdorp)

Woensdag 14 augustus
Aanvang 19.00 uur
Oostkapelle/V.C. Vlissingen – Arnemuiden/Zeelandia Middelburg (BorseleSloepoort Cup te Nieuwdorp)

Zondag 18 augustus
Aanvang 14.00 uur
F.C. Tilburg – V.C. Vlissingen

Dinsdag 20 augustus
Aanvang 19.30 uur
V.C. Vlissingen – Terneuzense Boys

Zondag 25 augustus
Aanvang 14.30 uur
S.C. Gastel – V.C. Vlissingen

Dinsdag 27 augustus
Aanvang 19.30 uur
V.C. Vlissingen – Kloetinge

In het weekend 31 augustus/1 september vangt de bekercompetitie aan. V.C. Vlissingen is ingedeeld in een poule met Walcheren, Roosendaal en Terneuzense Boys.

De bekerwedstrijden worden in bovengenoemd weekend gespeeld en in de weekenden 7/8 september en 14/15 september.

De competitie start op 22 september

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.