Vlissingen (zat) schlemielig onderuit bij Zaamslag

Op zaterdag 30 maart trok ons zaterdagteam onder de Westerschelde door naar Zaamslag. De week ervoor was dezelfde tegenstander in Vlissingen op 0-0 gehouden.

In Zaamslag bleef de 0-0 ook lang op het bord staan. Het was echter Roniël Uranie, die daar na de rust verandering in bracht. Na een fraaie actie bracht hij de stand op 0-1 in ons voordeel. Zaamslag maakte zich op voor de gelijkmaker, die dan ook halverwege de 2e helft kwam. Vlissingen bleef strijden voor de overwinning en kwam via een perfect uitgevoerde aanval via Orlando Schulze op een 1-2 voorsprong. Tot enkele minuten voor tijd kon deze voorsprong vastgehouden worden. via een klutsbal kwam Zaamslag op 2-2.

Op zich zou dat natuurlijk ook een mooi resultaat wezen tegen de nummer 3 van de competitie. De scheidsrechter dacht daar in elk geval anders over. In de slotseconden van de wel 6 minuten blessuretijd (misschien zelfs nog meer) wuifde hij het vlagsignaal voor buitenspel weg en stond toe dat Zaamslag alsnog de 3-2 maakte. Een zeer zure beslissing met alsnog een nederlaag als gevolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.