Vlissingen (zat) gedeeld koploper

      2 Reacties op Vlissingen (zat) gedeeld koploper
 • Doelpuntenmaker Wilfred (Willy) VredeSpui was zaterdag de tegenstander op het kunstgras aan de Irislaan. Waarom kunstgras denkt u nu misschien?! Nou, het hoofdveld moet wat gespaard blijven en gelukkig spelen de jongens graag op het kunstgras. Onder leiding, van een naar later bleek, goed fluitende Stefan Slabbenkoorn, werd er om 15.00 uur afgetrapt.

Vlissingen nam in de eerste helft het initiatief, was veelal aan de bal en had optisch het overwicht. Door de slordigheid aan deze zelfde bal kwamen er echter weinig mogelijkheden. Victor Evangelista wist van 5 meter afstand de bal over de ballenvanger op veld 3 te krijgen en Misaël Misaïne schoot na goed voorbereidend werk van Hicham Bouzambou goed in, maar de keeper van Spui redde uitstekend. Voor de tegenstander was er 1 mogelijkheid, net voor rust ging een vrije trap via de zijkant van de paal naast.

Na de rust zette de “Saterday Flyers” nog eens extra aan. Men was zuiniger op de bal dan in de eerste helft en creëerde meerdere mogelijkheden. Dit resulteerde in de 62e minuut in een vrije trap. Deze vrije trap werd bij de 2e paal knap binnen gekopt door Wilfred Vrede (foto). Vlissingen ging op zoek naar de 2-0. Het was echter Spui dat koppend  vanuit een corner de kruising raakte. Een waarschuwing dus! Na 70 minuten was het dan toch weer raak voor de onzen. Uit een razend snelle counter kwam Misaël Misaïne op de hoek van de 16 meter aan de bal. Hij speelde zich knap vrij en schoot beheerst binnen in de verre hoek. 2-0

Zo’n kleine 10 minuten voor tijd kwam “Good-old” Roepesh Bhagola nog binnen de lijnen. 2 kleine kansjes voor hem leverde echter geen 3e doelpunt meer op. Het was echter Spui, dat in de 89e minuut de aansluitingstreffer nog scoorde. Ondanks de 5 minuten blessuretijd kwam er geen verandering meer in de stand en was de was de 2-1 overwinning binnen.

Als gedeeld koploper met SKNWK mag volgende week uit in Nieuwekerk op Schouwen-Duiveland tegen datzelfde SKNWK nu een ware topper gespeeld gaan worden.

 

2 thoughts on “Vlissingen (zat) gedeeld koploper

 1. Ben Balk

  Spelen op het kunstgras zijn de meningen nogal verdeeld.
  Blessure gevoeligheid ligt hoger .
  Na onze kunstgras wedstrijd 3 spelers geblesseerd geraakt.
  Slidingen kunnen niet gedaan worden.
  Bij ons een speler die dat wel heeft gedaan heeft zijn rechterbil open geschuurd.
  Dus om nou te zeggen jongens spelen graag op kunstgrasveld daar ben ik niet mee eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.