Vlissingen (zat) blijft op kop

      Geen reacties op Vlissingen (zat) blijft op kop

Vlissingen (zat) heeft dit weekend gedaan, wat het moest doen. Jong Ambon werd op een 3-0 nederlaag getrakteerd en zonder punten naar Middelburg terug gestuurd. De koppositie werd zo behouden.

Vlissingen was zaterdag duidelijk de betere ploeg in het veld en heerste dan ook in deze wedstrijd.  Het was Orlando Schulze, die Vlissingen na ongeveer een half uur aan de leiding bracht. Met deze 1-0 voorsprong werd dan ook de rust behaald.

Na de rust bleef Vlissingen doorgaan  met beter voetballen dan de tegenstander. Dit resulteerde in een doelpunt van Wilfred Vrede. De spits, die de laatste tijd aardig op schot is. Later in de wedstrijd besliste Thenselo Uranie de wedstrijd door de 3-0, tevens eindstand op het bord te zetten.

Met dit resultaat staat de zaterdagploeg op de eerste plaats in de 4e klas. Komende 2 weken staan er geen wedstrijden voor het team op het programma. Op 23 november staat de topper uit bij Zeelandia Middelburg op het programma. Wie er op dat moment koploper is, weten we volgende week als Zeelandia Middelburg op bezoek gaat bij buurman MZVC. vanwege het oneven aantal van teams in de 4e klas is Vlissingen dus vrij. De week erop is er een beker/inhaal programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.