Vlissingen (zat) blijft ook in 2020 winnen

Het was koud op het kunstgras aan de Irislaan, waar Vlissingen (zat) de strijd aanging met de boys uit Colijnsplaat. Iets later dan gepland (15.10 uur) werd er afgetrapt.

Met de “debutanten” Raymond Wolff en Hicham Elkadourie werd direct de aanval gekozen. Dit resulteerde in diverse kansen, die vanwege de in goede vorm verkerende keeper van de Boys, niet tot doelpunt konden worden gepromoveerd. Colijnsplaatse Boys voetbalde vanuit een gesloten defensie aardig mee, maar kon niet echt tot kansen komen in de 1e helft.

In de 2e helft bleef Vlissingen op zoek gaan naar de treffer. In een fase halverwege de 2e helft werd zelfs binnen 1 minuut 3 x het houtwerk geraakt. Het bleef echter nog altijd 0-0. Het bleef in deze fase uitkijken voor de uitvallen van de Boys, die knap mee bleven voetballen. Een dik kwartier voor het einde was het dan toch raak. Wilfred Vrede speelde zich knap vrij en schoot de 1-0 tegen de touwen. Het bleef koud, de doelpunten bleven verder uit, dus de 1-0 bleef op het bord . De eerste overwinning in 2020 was een feit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.