Vlissingen wint de 2e op rij

      Geen reacties op Vlissingen wint de 2e op rij

Zoals de PZC al citeerde heeft de zondagtak de smaak te pakken. Zondag ging het Brabantse Rood/Wit W over de knie op Sportpark Irislaan. De ploeg uit St. Willebrord, die gebruik maakte van de spelersbus van NAC werd met een 3-1 nederlaag terug die bus in gestuurd.

Vlissingen startte sterk in deze wedstrijd, het zette de tegenstander stevig onder druk en creëerde een aantal goede mogelijkheden. Het vizier stond echter nog niet op scherp. Halverwege de eerste helft kroop de ploeg van Goesenaar Marco Groeneveld wat uit zijn schulp en begaf zich steeds wat meer op de Vlissingse helft. Het was dan ook tegen elke verwachting in de tegenstander die de score opende. Vlissingen ging hierna op zoek naar de gelijkmaker. Het was Thomas de Rijke, die op slag van rust de 1-1 binnen schoot. Er werd niet eens meer afgetrapt, maar direct voor rust gefloten. Een prima moment om op gelijke hoogte te komen.

Na rust neem Vlissingen de touwtjes weer in handen. Weer waren enkele goede kansen niet aan de aanvallers besteed. Het duurde dan ook even voordat er weer gejuicht kon worden. Het was Nicky van Merrienboer, die het net liet bollen na 68 minuten en zo voor de 2-1 voorsprong zorgde.  Vlissingen was duidelijk de betere ploeg deze middag. Het was dan ook Joran Maliepaard, die goed doorzette aan de rechterkant, die Mourad Azzanaqui bij de 2e paal volkomen vrij zag staan en de bal op een presenteerblaadje lag. Mourad wist hier wel mee om te gaan en zorgde voor de 3-1 wat tevens de eindstand betekende.

Ook deze zondag maakte Paul ten Hacken weer de wedstrijdfoto’s. Op deze plek kunt u de reportage weer vinden.

Een goede en verdiende overwinning voor Vlissingen, dat hiermee de gang omhoog heeft ingezet. Volgende week gaat de ploeg op bezoek in Rotterdam bij Spartaan’20, de nr 2 op de ranglijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.