Vlissingen verslaat ook Arnemuiden uit met 2-4

      1 reactie op Vlissingen verslaat ook Arnemuiden uit met 2-4

Na alle 3e en 4e klassers waartegen gespeeld was, ging Vlissingen nu op bezoek bij een 2e klasser. In Arnemuiden was de rood/gele brigade van trainer Daan Eikenhout de tegenstander.

Vlissingen startte matig. Een fel Arnemuiden pakte direct het initiatie, wat dan ook gelijk tot behoorlijke kansen resulteerde. De paal moest zelfs een keer redding brengen. Na 7 minuten was het echter toch raak en kwam Arnemuiden terecht op een 1-0 voorsprong. Het was na 15 minuten goed doorzetten van Renzo Roemeratoe. Zijn inzet werd nog gekeerd door de doelman van Arnemuiden, maar via de paal kwam de bal bij de 2e paal terecht voor de voeten van Hicham Bouzambou. Voor hem was het een klein kunstje om de bal over de doellijn te krijgen, wat de 1-1 betekende. Na deze gelijkmaker werd Vlissingen sterker, toch was het Arnemuiden weer dat op voorsprong kwam. Een licht duwtje van Milton Roemeratoe werd door scheidsrechter Wim Broekhoven 6 minuten voor rust bestraft met een strafschop. Hier had de thuisploeg geen probleem mee en ging zo met een 2-1 voorsprong rusten.

Na de rust  nam een technisch beter Vlissingen de touwtjes wat meer in handen en kwam na 56 minuten verdiend op 2-2. Mourad Azzanagui joeg de bal snoeihard langs invaller doelman Joan van Belzen. Na de wat onschuldige strafschop van Arnemuiden in de eerste helft was het na 72 minuten de beurt aan Vlissingen. Een naar het scheen onschuldige overtreding op Hicham Bouzambou werd bestraft met een strafschop, die onberispelijk door dezelfde speler werd binnen geschoten. De mooiste goal viel echter in de blessuretijd. Een heerlijke aanval met 1x raken over diverse schijven werd knap vanaf 16 meter door de motor op het middenveld Khalid el Hattach tot de 2-4 gepromoveerd.

Vandaag dus een knappe overwinning op een 2e klasser. Goed om te zien, dat Vlissingen zich met tegenstanders van dit niveau meten kan. Een overig gedeelte van de selectie oefende aangevuld met enkele jeugdspelers uit bij 3e klasser Veere en ging daar met 5-1 onderuit. Vlissingen speelde als geheel een voorbereiding met uitstekende resultaten. Komende zaterdag gaan we op bezoek bij De Noormannen alwaar de finale van de bekerpoule gespeeld gaat worden. Deze wedstrijd vangt aan om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Rinus Struik

1 gedachte over “Vlissingen verslaat ook Arnemuiden uit met 2-4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.