Vlissingen struikelt over 3e klasser Oosterhout

Op deze natte winderige zondagmiddag moest Vlissingen voor de beker aantreden tegen 3e klasser Oosterhout.. Op het kunstgras, want het hoofdveld was afgekeurd had Kevin Hollander precies 11 fitte selectiespelers tot zijn beschikking. Als reserves werden oudgedienden Hoessein Bouzambou, Salim ben Sellam en Thomas Ragut aangevuld aan de groep.

Geblesseerd uitgevallen Geraldi Geerman met naar wat later bleek een breuk in de enkel

Een zeer compact spelend Oosterhout hield Vlissingen ver van de goal. Verder dan wat afstandschotjes kwam Vlissingen eigenlijk niet. Tot vlak voor rust hobbelde het spel dus door. Twee minuten voor rust kwam Vlissingen alsnog tot scoren. Een goede pas van Geraldi Geerman werd door Gino Zuppelli tot doelpunt gepromoveerd. Net als in eerdere wedstrijden kon Vlissingen niet lang genieten van de voorsprong. Uit een corner werd voor de rust de 1-1 nog binnen gekopt.

Invaller Hoessein Bouzambou

In de tweede helft pakte Vlissingen het iets energiekers aan. De doelman van Oosterhout liet het echter niet toe, dat de goal gemaakt werd. Het was zelfs Oosterhout, dat na 75 minuten de voorsprong nam door de 1-2 op knappe wijze binnen te schieten. Vlissingen ondernam van alles, maar het mocht niet meer baten. Oosterhout liet zien dat ze niet voor niets als “Reuzendoder” door het beker-leven gaan en plaatste zich voor de volgende ronde na deze overwinning.

Ook Paul ten Hacken was ondanks het slechte weer aanwezig en zorgde voor deze foto-reportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.