Vlissingen reist naar V.U.C. in Den Haag

Komende zondag gaat Vlissingen op bezoek in Den Haag bij V.U.C. Op zich een vrij nieuwe tegenstander voor onze vereniging. Echter in het seizoen 1965-1966 speelde beide clubs al eens 1 seizoen bij elkaar in de competitie. In Vlissingen werd met 1 – 1 gelijk gespeeld. Het was Frans Salawane, die in deze 1e competitiewedstrijd voor de gelijkmaker zorgde. In Den Haag werd op de laatste competitiedag de terugwedstrijd gespeeld. In juni juni 1966 eindigde ook deze wedstrijd in een gelijkspel. Deze keer werd het 2 – 2. Ook in deze wedstrijd een hoofdrol voor Frans Salawane. Echter deze keer een minder positieve, hij werd bewusteloos naar het ziekenhuis afgevoerd. Een eigen doelpunt van VUC en een goal van Leen de Ridder zorgde voor dit gelijke spel.

Frans Salawane

Wat gaat het komende zondag worden. Kan Vlissingen de 3 punten mee naar huis nemen. Gezien de stand op de ranglijst zou je kunnen denken, dat gaat wel gebeuren. Het is Vlissingen dit seizoen echter nog niet overkomen, dat alle 3 de punten mee de bus ingingen. De tegenstander, die afgelopen weekend de overwinning mee uit Brabant mee nam zal richting de bovenkant van de ranglijst willen gaan kijken. Vlissingen zal de aansluiting met de top willen behouden. Allerlei ingrediënten dus voor een mooie pot voetbal.

Om 14.00 uur trappen de elftallen af op “Sportpark VUC”.  De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bas Oosterlaken. U kunt het sportpark vinden aan Het Kleine Loo nr. 1 in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.