Vlissingen op bezoek bij Baronie

      Geen reacties op Vlissingen op bezoek bij Baronie

Afgelopen zondag speelde het zondagteam na 2 weken geen competitie gespeeld te hebben weer eens een competitiewedstrijd. In Breda was koploper Baronie de tegenstander.

Er stond veel wind op Sportpark De Blauwe Kei. De deur van de kantine had het zelfs begeven. De eerste helft met de wind mee kon Vlissingen goed meekomen. Kleine kansjes van Baronie werden door de defensie en de doelman onschadelijk gemaakt. Dit resulteerde in een 0-0 ruststand.

Na de rust ging Vlissingen tegen de wind in beter voetballen. Er kwam zelfs een fase, dat Vlissingen in balbezit beter was dan Baronie. Het leverde echter geen kansen op. Net op het moment, 8 minuten voor tijd, dat Vlissingen dacht een punt mee te kunnen gaan nemen uit Breda, vloog een schot uit een afgeslagen aanval de kruising in. Dit betekende een 1-0 voorsprong voor Baronie. In de resterende minuten wisten de mannen uit Breda nog één maal het net te vinden.

Deze 2-0 nederlaag was niet wat de Vlissingers verdienden, maar wel weer verteerd zal moeten worden. Het spel geeft gelukkig voldoende aanknopingspunten om tegen de komende tegenstanders een positief resultaat te kunnen behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.