Vlissingen JO15 pakt de Herfst-titel

      Geen reacties op Vlissingen JO15 pakt de Herfst-titel

Na het kampioenschap van JO10-1 afgelopen zaterdag was het woensdag 18 december de beurt aan Vlissingen JO15 om de titel binnen te halen. “Uit” bij buurman GPC moest gewonnen worden om in de stand over Kapelle heen te gaan en zo het kampioenschap te kunnen vieren.

De stevige wind zorgde voor een lastige wedstrijd. De rust werd bereikt met een 0-0 tussenstand. Dit was natuurlijk niet voldoende om een feestje te bereiken. Na de rust werden de bakens verzet. Het was eerst Elyessa, die voor de 0-1 zorgde. Dit gaf wat lucht voor de ploeg. Toen Amran de 0-2 op het scorebord schoot kon er stilletjes aan een feestje gedacht gaan worden. Nog iets later was de party definitief. Nogmaals Elyessa liet het net bollen. dit betekende de 0-3 en het kampioenschap was binnen.

Onder toeziend oog van trainers/leiders Hicham Nabil, Freek Scheffer en Mark de Visser ging langs het veld het vuurwerk de lucht in en werd er in de kleedkamer genoten van de Champagne die geschonken werd. Niet schrikken, het was natuurlijk wel Kinder-Champagne, maar netzo lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.