Vlissingen aan het oefenen

      3 Reacties op Vlissingen aan het oefenen

De voorbereiding is van start voor ons eerste elftal. Er zijn ondertussen 2 oefenwedstrijden gespeeld in deze voorbereiding.

Op zaterdag 7 augustus werd er gestart met de voorbereiding bij buurman G.P.C. Vlissingen. De wedstrijd bij deze 3e klasser werd met 2-3 gewonnen. Een leuke en natuurlijk goede start voor de nu wel erg jonge selectie.

Op zaterdag 14 augustus gingen de mannen uit naar 2e klasser Arnemuiden. Vooraf werd gedacht, dat dit wel lastiger zou zijn. Niets was echter anders waard. Ook in deze wedstrijd konden de jongens zich meten met de tegenstander. Het was Saïd Bouzambou, die na een typische zaalvoetbal-kap-beweging, de 0-1 op het bord schoot. De voorsprong werd echter niet lang vastgehouden, want Arnemuiden kwam snel langszij. Toch bleven de hoofdjes omhoog en bleef men goed voetballen, wat wederom een voorsprong opleverde. Het was Hicham Bouzambou, die een foutje in de Arnemuiden verdediging afstrafte en zo voor 1-2 zorgde. Nog voor de rust kwam Arnemuiden op 2-2 door een goede individuele actie. Na de rust ging de wedstrijd gelijk op. toch was het Vlissingen die de winnende op het scorebord zette. Orlando Schulze schoot de bal 5 minuten voor het einde tegen de touwen.

Al met al een keurige start van de voorbereiding. Overwinningen uit bij een 3e en een 2e klasser geven aan, dat de groep zich weer in de top van de 4e klas kunnen gaan nestelen. 

Volgende week wordt er geoefend in Amsterdam. Blauw Wit is daar de tegenstander op Sportpark Sloten

3 gedachten over “Vlissingen aan het oefenen

 1. Henk Smit

  Twee leuke resultaten van een jonge groep.. Alleen Saïd B. zag ik ban het ” oude” VCVl. tegen GPC spelen. Duidelijk was dat men van een nog niet ingespeeld GPC wilde winnen (10 nieuwe spelers).
  Dit ging iets ten koste van het voetbal. Beide ploegen gaan het goed doen. Let op: RCS, Luctor H. , Veere en VCK! Het wordt weer gezellig. Henk Smit, Dishoek.

 2. Henk Smit

  Dag Peter. Henk Smit is goed mis met 2e deel van zijn reactie. Hij heeft het over concurrenten GPC enz. Een vooruitziende blik voor volgend jaar?
  Het is leeftijd of de vroege morgen!

 3. Henk Smit

  Dag Peter. Henk Smit is goed mis met 2e deel van zijn reactie. Hij heeft het over concurrenten GPC enz. Een vooruitziende blik voor volgend jaar?
  Het is leeftijd of de vroege morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.