Vlissingen 35+ wordt Vlissingen VE 1

      Geen reacties op Vlissingen 35+ wordt Vlissingen VE 1

Het 35+ team van Vlissingen heeft al heel snel een verandering moeten ondergaan. Na ingeschreven te zijn voor de 35+ competitie, die in toernooivorm gespeeld zou worden, kon er al snel een streep gezet door deze competitie gezet worden. 4 van de 5 ingeschreven verenigingen stapte uit deze competitie. 

Na wat contacten te hebben gelegd met diverse verenigingen kwamen we erachter dat 2 van de 4 verenigingen waren overgestapt naar de “Veteranencompetitie van de Zak van Zuid-Beveland”. Ook Vlissingen was hier welkom, dus de aanpassing was snel doorgevoerd. Renato Dijkstra gaat met zijn mannen ook in deze veteranen-competitie meespelen.

De thuiswedstrijden zullen gespeeld worden op vrijdagavond om 19.30 uur. De meeste uitwedstrijden ook op de vrijdag, maar enkele op de donderdag. Om voldoende mogelijkheden te hebben is Renato nog op zoek naar spelers van 40+, die graag ook nog eens tegen een balletje willen trappen.

Je hoeft hier niet expliciet lid van V.C. Vlissingen voor te wezen, je mag ook lid van een andere vereniging zijn. Om mee te mogen doen met deze veteranen-ploeg betaal je € 96,00 per jaar als alleen veteranen-voetballer van V.C. Vlissingen. Ben je al spelend lid en 40+, dan kan je zo wie zo deelnemen aan de competitie met dit team.

Wil je deelnemen, geef je dan op bij Renato Dijkstra (06 – 48780411)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.