VC Vlissingen – RBC d.d. 18 augustus 1990

      2 reacties op VC Vlissingen – RBC d.d. 18 augustus 1990

Deze maand is het 30 jaar geleden dat VC Vlissingen, op sportpark Irislaan tegen het Roosendaalse RBC, haar intrede deed in het betaalde voetbal. Het was ongetwijfeld één van de meest bijzondere wedstrijden die onze VCV in haar nu 104-jarige bestaan heeft gespeeld.

Omroep Zeeland zal de komende weken dagelijks aandacht schenken aan dit historische moment, met ingang van donderdag 6 augustus a.s. met portretten van de hoofdrolspelers van toen op de website van de omroep en interviews met enkele spelers op de radio en op 17 en 18 augustus a.s. ook op de televisie.

2 gedachten over “VC Vlissingen – RBC d.d. 18 augustus 1990

 1. Henk Smit

  Wat leuk: VCV- RBC op 18 augustus a.s. 30 jaar geleden. Fijn dat Omroep Zeeland er aandacht aan besteedt. En zo snel mogelijk een oefenwedstrijd op 18/8 organiseren of i.v.m. corona wat later, immers max. 250 toeschouwers. Alle oud-profs uitnodigen.
  Vraagje: wie beheert de website wie gaat de publiciteit verzorgen? Peter de Snaaijer? Ik lees daar zo weinig actueel nieuws, zoals trainingen, oefenwedstrijden ( ja, bij GPC ontdekte ik de eerste op 8/8) en de huidige selectie met namen, foto’s, waar gespeeld e.d. (via PZC lees ik de mutaties).
  Een nieuw elan bij VCVLISSINGEN, maar geef er ook uiting aan op de website en andere media. Gelukkig pakt Omroep Zeeland het op. De PZC en andere voetbaluitgave volgen dan vanzelf
  !henksmit2@gmail.com, 06-44653609.

  1. Peter Snaaijer Auteur bericht

   Beste Henk,
   bedankt voor je altijd positieve feedback. Ik (Peter Snaaijer) verzorg nog altijd de website en verdere social media. Vanwege een hersenbloeding ben ik even uit de roulatie geweest. wat betreft het oefenprogramma, dat staat al heel lang op de site. Je zal hiervoor iets verder moeten kijken, dan alleen de voorpagina. Ik ga het boeltje vanaf heden in ieder geval weer wat actueler houden.

   Mvg,
   Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.