V.C. Vlissingen (zon) 1 – T.A.C.’90 1

      Geen reacties op V.C. Vlissingen (zon) 1 – T.A.C.’90 1

Onder leiding van scheidsrechter Ramon Westhoff uit Vlaardingen start V.C. Vlissingen (zon) op zondag 22 september om 14.00 uur de competitie tegen het Haagse T.A.C.’90.

T.A.C.’90 is voor Vlissingen een nieuwe tegenstander zoals er deze competitie nog meerdere zullen volgen. De ploeg uit Den Haag werd vorig seizoen de ongeslagen kampioen in de 2e klas C van het District West 2. Met 16 overwinningen en 10 gelijke spelen en een doelsaldo van 93 voor en 27 tegen werd de titel binnen gesleept.

Een geduchte tegenstander dus voor onze mannen om tegen te starten. Een goede voorbereiding met prima uitslagen en een bekerreeks met 3 overwinningen geeft de burger in ieder geval moed. na 90 minuten zullen we weten of de punten in Vlissingen blijven.

We hopen u te mogen begroeten op het sportpark en in de kantine. Let u wel op de lastige bereikbaarheid van het complex. Parkeren kunt u het beste op het Baskenburgplein of aan de Bosweg (bij G.P.C.)

De wedstrijdbal vandaag wordt geschonken door Solar 2 Enjoy onze hoofdsponsor gevestigd aan de Gildeweg 17 te Vlissingen.

Tot zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.