V.C. Vlissingen tijdens de winterstop

      Geen reacties op V.C. Vlissingen tijdens de winterstop

Na de bekerwedstrijd op 19 december, die jammer genoeg verloren is gegaan brak de winterstop aan. Dit betekende natuurlijk  niet, dat alles stil stond.

De winnaars incl. Daan Ragut

Op donderdag 26 december (2e Kerstdag) trad een team bestaande uit Karim ben Sellam, Josimar Pattinama, Saïd Bouzambou, Nicky van Merrienboer, Mourad Azzzanagui, Milton Roemeratoe en Hicham Bouzambou, aan op het voor de 48e x georganiseerde zaalvoetbaltoernooi van VV.Arendskerke in Goes. in een poule met 3 overwinningen op Luctor/Heinkenszand (3-2), Goes (4-0) en Lewedorpse Boys (9-1) werd de 1e plaats behaald. in de kwartfinale was Apollo’69 de tegenstander waar met 6-2 van gewonnen werd. Titelverdediger MZC’11 werd met een 4-0 nederlaag opgezadeld waardoor de finale behaald werd. In deze finale was RCS de tegenstander. Allemaal bekenden onder mekaar dus in deze strijd. De wedstrijd eindigde met 4-1 in het voordeel van Vlissingen. waarin oud RCS-speler Nicky van Merrienboer alle 4 de doelpunten voor V.C. Vlissingen op zijn naam schreef.

Op vrijdag 27 december stond van 10.00 uur tot 22.00 uur zaal 1 in Sporthal Baskenburg ter beschikking aan de vereniging. Tot ongeveer 17.30 werd onder leiding van de jeugdcommissie door de gehele jeugd gezaalvoetbald. Deze dag werd onder het genot van oliebollen op een plezierige

                    

manier gevuld. Vanaf 18.00 uur was het de beurt aan de senioren. Door de inzat van Thomas Ragut gaven 7 teams, waaronder een team met onze “Balkan-broeders, deze avond “acte de presence”. In een gezellige sfeer werd de avond doorgebracht in de sporthal.

Op zondag 5 januari organiseerde het bestuur gezamenlijk met de Stichting Vlissingen Vooruit de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje werd door zo’n 60 personen het nieuwe jaar ingeluid.

Vrijdagochtend heel vroeg (03.15 uur) vertrok de zondagselectie naar Madrid voor een weekendje uit. De organisatie van dit weekend lag geheel in handen van assistent trainer Renaldo Jacobs. Renaldo had een leuk programma in elkaar gezet, waarin diverse activiteiten werden ondernomen.. Na aankomst in Madrid stond er de vrijdagmiddag een bezoek aan een escape-room op het programma. De avond kon vrij ingevuld worden, dit werd dan ook zeker gedaan. Na uit te hebben kunnen slapen op zaterdag, (dit was

                  

natuurlijk echt nodig) werd er die middag een bezoek gebracht aan “Go Car Madrid”. Hier kon men een sightseeing tocht door Madrid maken. Na afloop werd err gegeten en had ieder weer de vrije hand. Het uitslapen op de zaterdag was nodig, op de zondag des te meer. Er moest tijdig uitgecheckt worden, maar er was nog een activiteit gepland. De koffers werden nog achtergelaten bij het appartement en er werd op pad gegaan naar “Estadio Bernabeu Madrid”. De tour door het stadion bracht de groep in alle hoeken en gaten van het stadion. Hierna werden de koffers opgehaald bij het appartement en werd de thuisreis aanvaard, waar we net na middernacht arriveerden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.