V.C. Vlissingen ontvangt prijs Vriendenloterij

Gezien de  vele reclame op televisie is iedereen ongetwijfeld bekend met de vriendenloterij.

Zo zijn diverse leden via onze club aan deze loterij verbonden. Voordeel hiervan is dat je meedingt om mooie geldprijzen en dat van ieder lot maandelijks een deel van jouw lot terugvloeit in de kas van de Stichting Vlissingen Vooruit.

Ook bestaat de mogelijkheid om als initiatiefnemer deze loterij te promoten en opgave te doen om mee te dingen in een speciale loterij. Namens de Stichting Vlissingen Vooruit heeft Willem van der Hoofd dit gedaan.

Tot Willem zijn stomme verbazing werd vorige week bekend gemaakt, dat Stichting Vlissingen Vooruit een bedrag van € 5.000 euro had gewonnen. De vereniging is zeer verguld met dit mooie bedrag, dat ten goede zal komen aan de jeugdafdeling.

Op 26 oktober j.l. is een afgevaardigde van de Vriendenloterij, in de kantine van onze vereniging, deze prijs persoonlijk komen overhandigen aan Willem van der Hoofd en een delegatie van het bestuur. 

Rest nog te vermelden dat als je ook lid wil worden van de vriendenloterij, dit eenvoudig kan door opgave aan Willem van der Hoofd…………………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.