V.C. Vlissingen neemt na 10 jaar afscheid van bestuurslid Peter Snaaijer

Op de Algemene Leden Vergadering heeft de vereniging afscheid genomen van Peter Snaaijer als bestuurslid. Bijna 10 jaar zat Peter in het bestuur en deed daarbij nog vele taken als vrijwilliger.

Het bestuur heeft besloten om Peter te bedanken voor al zijn verdiensten voor de vereniging en heeft hem benoemd tot “Lid van Verdienste” van V.C. Vlissingen.

4 thoughts on “V.C. Vlissingen neemt na 10 jaar afscheid van bestuurslid Peter Snaaijer

 1. Henk Smit

  Beste Peter,
  Als buitenstaander en af en toe een wedstrijd zien ( niet op zondag) zie ik je al jaren zeer actief binnen en buiten het veld. Waar nodig gevraagd of ongevraagd zag je werk. Altijd voor je club VCVLISSINGEN!
  Je voor- en nabeschouwingen dit seizoen van de za- en zo-tak lees ik met graagte. En altijd objectief.
  Je beweegreden(en) om te stoppen met je bestuurlijke bezigheden weet ik niet. En ook niet of je buiten het bestuur nog als vrijwilliger je blijft inzetten.
  “Lid van Verdienste”, schrijf ik met een “V”. Ik hoop dat VCVLISSINGEN het “gat” wat je open laat, weet op te vangen. Nu ook John Riemens aan het einde van het seizoen stopt.
  We weten allemaal dat vrijwilligers en/of bestuurders moeilijk te vinden zijn. Meestal staan de beste stuurlui aan wal.
  Zie ik je binnenkort om het, niet op, veld, dan tik ik je even op je schouder, als waardering van een volger/supporter uit Dishoek aan zee. Een interview op Omroep Zeeland/PZC is zeker op zijn plaats. Maar dat moet je willen!
  Henk Smit, 0644653609, henksmit2@gmail.com

 2. Peter Snaaijer

  Beste Henk, bedankt voor jouw mooie complimenten. De beweegredenen zal ik je wel vertellen bij dat klopje op mijn schouder. En wat de PZC en OZ betreft, daar solliciteer ik niet naar. Iedereen kent mij daar namelijk toch wel.

  Mvg, Peter Snaaijer

  1. Henk Smit

   Oké Peter. Ik zie een keer op het veld. Blijf je wel de voor- en nabeschouwingen schrijven? Je kent me misschien van gezicht. Alle oefenwedstrijden heb ik thuis gezien.
   Dat beloofde wat. Uit verslagen en 1x thuis tegen Rood Wit haalde team m.i. het niveau van oefenen niet. Gelukkig gaat het beter. Dus wat in het vat zit …….
   Gr. uit Madrid van Henk Smit, ook supporter van VCK, JVOZ en leuke wedstrijden in de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.