V.C. Vlissingen JO7 door het seizoen heen

Zomerstop
Het is midden zomer en de competitie is afgelopen de spelers laden zich op voor een nieuw voetbalseizoen zo ook de kleinste jeugd van VC Vlissingen. Na een leuk seizoen heeft de JO-7 het seizoen afgesloten door op een zaterdag iets anders dan te voetballen ze gingen namelijk om de hoek naar binnen speeltuin Ballorig. De kinderen hadden een leuke beleving en lieten zien goed met elkaar op te kunnen schieten. Ze zijn een echt team geworden.

   

   

 

Het Team
De JO7 is in het afgelopen seizoen erg gegroeid van enkele spelers naar een groot team. Dit resulteerde in het feit dat we tegen het eind van het seizoen gebruik konden maken van veel wissels, een luxeprobleem.  Aan helpende ouders had het team geen gebrek, dank daarvoor aan de ouders. We hopen dit volgend jaar gewoon weer door te zetten. De ouders en de club zullen het immers samen moeten doen.

In het begin van het jaar 2023 was het erg koud buiten maar de spelers van de JO-7 hebben daar bij de trainingen geen last van gehad want de club had een gymzaal geregeld waar de trainingen werden afgewerkt. Dit bracht het team veel voordeel omdat we zo blijven konden trainen waar andere trainingen soms werden afgelast. Daar naast had het team veel lol en kon sommige oefeningen met betrekking tot balcontrole die net wat makkelijker gaan in de zaal.

Echter op zaterdag moesten we toch echt het veld op om dan de kou te trotseren werden dan creatieve oplossingen gezochten die dan weer ten koste gingen van de trainer de dag er na.

   

   

Competitie en Toernooien
Het leukste van de competitie van de JO-7 is de opzet met elke zaterdag 3 partijtjes zo hebben we alle clubs leren kennen over heel het eiland Walcheren heen. Door dat de veldjes nog klein zijn hebben we veel kunnen scoren en daar houden de jonge spelertjes wel van. Na de competitie hebben we nog 4 Toernooien gespeeld bij Sv Walcheren, RCS, Vv Arnemuiden en bij Serooskere-Veere. Het waren allemaal leuke toernooien we boekten met de JO7 leuke resultaten 1 keer 3de 2 keer 2de en 1 keer 1ste. Dit zorgde er voor dat er bekers verdeeld konden worden dit was de moeilijkste opgave want elke voetballer wou op school laten zien wat hij/zij gepresteerd had. We zien de spelers deze maand weer graag terug en natuurlijk is het leuk als ze een vriendje of vriendinnetje meenemen. Wanneer uw kind nog geen vriendjes of vriendinnetjes heeft op de club zie de foto’s deze zijn snel gemaakt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.