V.C Vlissingen in zee met Cashback World

      1 reactie op V.C Vlissingen in zee met Cashback World

 V.C. Vlissingen is in zee gegaan met “Cashback World”

Wat betekent dit ?

Cashback World is een systeem waarmee u kortingen kunt krijgen bij vele winkels zoals o.a. Blokker, Hema, Praxis, Hönkemöler en nog vele anderen. Ook online-shops als Booking.com, MEDIA-Markt, Bol.com, Jumbo en Ali-expres doen mee aan dit systeem.

Niet alleen u ontvangt kortingen als u bij deze firma’s iets aanschaft, ook de vereniging ontvangt hier een bonus voor. Het mes snijdt dus aan 2 kanten. Zowel u als de vereniging wordt hier beter van. Niet onbelangrijk : er zitten u voor u totaal geen kosten aan.

V.C. Vlissingen verschaft u een “Cashback-kaart”. Deze dient u te registreren. Het is nog makkelijker om nadat u de kaart geregistreerd heeft om de App te downloaden. Dit kan via de “App Store” of “Google Play”. De app of de kaart laat u lezen bij de bewuste kassa of in de online winkel. Naderhand ontvangt u de korting op uw bankrekening en V.C. Vlissingen de bonus.

De vereniging zal nog enkele avonden organiseren om alles duidelijk uit te leggen. Alle leden, sponsoren en sympathisanten komen in aanmerking voor de kaart.

PROFITEER ZELF EN LAAT DE VERENIGING MEEPROFITEREN

1 thought on “V.C Vlissingen in zee met Cashback World

 1. Ben Balk

  Ok leuk initiatief.
  Hoe kom ik aan zo n kaart.
  Komt meer info wordt gezegd.
  Ik wacht de procedure af hoe ik aan zo n kaart kom.
  Met vr gr.Ben Balk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.