V.C. Vlissingen in het corona tijdperk

De periode dat het corona-virus rondwaart in de gehele wereld, heeft ook onze vereniging in troebel water doen belanden. Over het verschil van inzicht en mening onder de bestuursleden heeft u uitgebreid in de media kunnen lezen.

Allereerst was daar het artikel in de PZC . waarin Johan de Visser aangaf te stoppen met het mede financieren van de zondagselectie. Johan ventileerde keurig netjes hoe de financiële toekomst van de vereniging er uit zou kunnen komen te zien na zijn vertrek en het mogelijke vertrek van aan hem gelieerde sponsors, wanneer het zondagteam in stand zou worden gehouden.

Na dit artikel werd er door een aantal bestuursleden geagiteerd gereageerd. Zij lieten in de media  weten het zondagteam uit de competitie te nemen en per direct op te stappen als bestuurslid.

De overgebleven bestuursleden zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben met diverse VCV-ers contact gezocht om de ontstane problemen op te proberen gaan lossen. Dit heeft er op dit moment toegeleid, dat er een commissie geformeerd is om de lopende zaken op te pakken en op zoek te gaan naar nieuwe bestuursleden. Verder is er voor de toekomst van de jeugd al een bijeenkomst geweest van bereidwillige mensen, die hier de kar willen gaan trekken. Ook voor de senioren zijn personen bereid gevonden om  hun energie te steken in de toekomst van de vereniging.

Zoals u lezen kunt wordt er dus niet bij de pakken neergezeten en wordt er actie ondernomen op vele vlakken. Ook uw hulp is natuurlijk welkom om de vereniging weer op het juiste spoor te krijgen.

We zullen u verder via de website op de hoogte gaan houden van de verdere vorderingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.