Stichting Vlissingen Vooruit haalt weer 2 sponsors binnen

Het is de stichting weer gelukt om 2 nieuwe sponsors aan zich te binden, te weten Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf uit Serooskerke en Bluekens Truck en Bus bv gevestigd in Goes en Breda.

Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf  
In Serooskerke bevindt zich aan de Padweie 20 het Bouw- en Aannemersbedrijf Het in 1998 opgerichte bedrijf staat synoniem voor ambachtelijk bouwen en modern genieten. Het verzorgt (preventief) onderhoud, aanbouw, verbouw, kleinschalige nieuwbouw, renovatie en restauratie van woningen en zakelijke panden, machinaal timmerwerk en spuitwerk. 

Bij de verscheidene werkzaamheden maakt Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf gebruik van de diensten van partners; specialisten die buiten de eigen core business vallen, zoals constructeurs, elektrotechnici, installateurs, loodgieters, voegers, stukadoors en schilders. Hierbij vervult het bedrijf een coördinerende rol.

Bluekens Truck en Bus bv 
Het bedrijf gevestigd in Goes aan de Diazweg 4 met ook vestigingen in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Middelharnisis officieel dealer Volvo Trucks, Renault Trucks en servicedealer voor het lichte segment bedrijfswagens van Iveco. Met dit complete programma van oplossingen voor elk transportprobleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.