Sponsornieuws

      Geen reacties op Sponsornieuws


De Businessclub “Stichting Vlissingen Vooruit”, gelieerd aan onze vereniging, heeft de afgelopen periode weer enkele nieuwe sponsors aan zich kunnen binden en met enkele de overeenkomst verlengd.

Nieuwkomers bij de Stichting zijn :

The Ballroom
The Ballroom 
is een “Streetfood Restaurant” gevestigd aan de Oude Markt in Vlissingen. Met oud V.C. Vlissingen-lid Jean Pierre Hack als bedrijfsleider biedt The Ballroom door de aanwezigheid van een aangrenzende zaal de mogelijkheid tot diverse festiviteiten.

Bistro het Vleeschventje
Aan dezelfde Oude Markt ligt recht tegenover The Ballroom Bistro Het Vleeschventje De bistro is een must voor iedere vleesliefhebber. Gevestigd in een historisch pandje kunt u genieten van het mooiste wat runderen, lam en varkens te bieden hebben. Eigenaar Jean Pierre Hack nodigt u graag uit om eens echt van vlees te komen genieten.

Delta Kunstgras
In ‘s Gravenpolder is Delta Kunstgras gevestigd. Onder het motto “Nooit meer zaaien, nooit meer maaien” biedt eigenaar Ad de Bruijne een onderneming aan, dat gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van kunstgras. Zowel particulieren, bedrijven als overheden kunnen gebruik maken van de expertise die Delta Kunstgras te bieden heeft.

EVS Infrabouw
Opgericht door 2 aandeelhouder is EVS van onderaannemer doorgegroeid naar een bedrijf, dat voor 95% als hoofdaannemer opereert. Nog steeds opererend als een familiebedrijf  bestaat het bedrijf uit een selecte groep gemotiveerde en betrokken medewerkers die vanuit twee vestigingen de projecten voorbereiden en uitvoeren. “Eenvoud is kracht”, met opgestroopte mouwen ergens aan beginnen resulteert altijd tot succes! Dit is de basis van waaruit een succesvol project tot stand gebracht wordt. U vindt EVS in Westdorpe (Zeeuws Vlaanderen) aan de grens met Belgie.

M.N. Zuppelli hypotheken en verzekeringen
Bij dit onafhankelijk werkend financieel adviesbureau bent U de opdrachtgever. U dus en geen bank of verzekeraar, Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen. Het vak van M.N. Zuppelli hypotheken en verzekeringen is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening.

JS Diensten
In Oost-Souburg heeft eigenaar Johan Schouten zijn bedrijf gehuisvest. Voor al uw bouwgerelateerde klussen kunt u een beroep doen op deze, nieuw bij ons aangesloten, sponsor.

De sponsors, die hun contract met de businessclub verlengd hebben zijn Rijschool Tinus uit Terneuzen en de JUMBO Supermarkt aan de Hermesweg in Vlissingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.