Sinterklaasavond bij V.C. Vlissingen

      Geen reacties op Sinterklaasavond bij V.C. Vlissingen

Afgelopen zaterdagavond was het voor de kleintjes van V.C. Vlissingen de avond, dat de sinterklaasavond gevierd ging worden. Grote vraag deze avond was natuurlijk: Komt de Sint? Komen de Pieten of komen ze zelfs samen?

De kinderen kwamen zo rond 18.30 uur in volle verwachting de kantine binnen en ontvingen allemaal lichtgevende bandjes. De dj liet de muziek door de speakers galmen en onder het genot van de limonade werd er al snel gedanst door de kinderen. Rond 19.00 uur was het dan zo ver. Er werd geroffel gehoord en daar kwamen zomaar 3 Pieten al strooiend de kantine binnen.

Er werden spelletjes gespeeld, er werd gedanst op de muziek van de dj en de Pieten deden met alles mee. Snoepgoed, limonade en ijsjes werden gretig naar binnen gewerkt. Rond 20.00 uur moesten de Pieten verder op pad, maar eerst moest er een gezamenlijke foto genomen worden.

Na het vertrek werd er nog gewoon door gefeest tot het tijd was, dat de kinderen opgehaald werden om 20.45 uur. Met dank aan de Pieten en de mensen van de organisatie was er weer een gezellige avond voor de kleinste van de vereniging.

            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.