Sas Assurantiën nieuwe jeugdsponsor

Het bestuur van V.C. Vlissingen is zeer verheugd met de afspraken, die zijn gemaakt met SAS Assurantiën om toe te treden als Jeugdsponsor van onze vereniging.

Sas. Assurantiën

Wij als Sas. Assurantiën zijn gevestigd in een monumentaal pand in Vlissingen, en wij vieren dit jaar ons 25-jarig jubileum als onafhankelijke tussenpersoon binnen de verzekeringsbranche.Vanaf de oprichting hebben we ons gefocust op ZZP’ers , Midden Klein Bedrijven en Particulieren cliënten en hebben daarvoor in samenwerking met grote verzekeraars speciale afspraken gemaakt.We hebben een breed aanbod aan particuliere en zakelijke verzekeringen, waarbij we altijd kijken naar de individuele situatie van de klant. Aangezien wij onafhankelijk zijn kunnen wij (bijna) alle risico’s onderbrengen tegen de beste voorwaarden en vaak de laagste premies.

Sas. Assurantiën onderscheidt zich door persoonlijke aandacht voor elke klant en een snelle doorloop; als cliënten een verzekering nodig hebben kan dit vaak digitaal worden aangevraagd en hebben ze doorgaans binnen 24 uur een bevestiging dat het risico in voorlopige dekking is genomen of we sturen de polis al door naar de cliënt! Ons kleine en hechte team van medewerkers houden altijd de behoefte van de klant in het oog en halen er voldoening uit om klanten de ideale verzekering op basis van hun persoonlijke situatie aan te bieden. Uiteraard is het einddoel om elke klant een zeer
tevredentotaal-klant te maken.

Binnen heel Nederland zijn we een van de grootste tussenpersonen op het gebied van ZZP’ers met inmiddels meer dan 18 duizend klanten, niet alleen uit onze eigen provincie (Zeeland), maar ook veel uitde randstad, Brabant en het noorden van het land. Als het gaat om bijvoorbeeld gaat om een aansprakelijkheidsverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en pensioenverzekeringen hebben wede laatste jaren een sterke groei doorgemaakt dankzij een uniek aanbod!

Middels wekelijkse nieuwsbrieven en elk kwartaal een bijzondere digitale Sas. Courant en social-media (Facebook, Instagram en LinkedIn) houden we onze klanten en relaties op de hoogte van alles wat er speelt binnen ons bedrijf en relevante nieuwtjes voor particulieren en ondernemers met als gevolg dat maandelijks duizenden klanten onze website bezoeken.

Wij hopen u dan ook snel een mooi product aan te mogen bieden tegen een lage premie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.