Rillandia met 7-0 naar huis gestuurd

      Geen reacties op Rillandia met 7-0 naar huis gestuurd

De eerste officiële thuiswedstrijd was de 2e bekerwedstrijd tegen Rillandia. Na de 2-8 overwinning bij Jong Ambon een volgende 4e klasser als tegenstander.

Het duurde 7 minuten voor het net gevonden werd. Een pegel van net buiten de 16 werd niet goed verwerkt door de keeper. Wilfred Vrede was er als de kippen bij om de teruggesprongen bal tegen de touwen te jagen. Rillandia weerde zich kranig in de eerste helft en hield de 1-0 lange tijd op het bord. Dit was niet alleen aan Rillandia te danken, maar Vlissingen mocht de hand ook in eigen boezem steken. Slordig spel, slechte passing en slecht afwerken zorgde er mede voor. Toch werd het net voor rust nog 2-0. Goed doorzetten van Renzo Roemeratoe op rechts deed de bal bij de eerste paal belanden. Hicham Bouambou wist er wel raad mee en schoot knap binnen.

Hamza Zahriou hier in actie voor Groene Ster

Na de rust een ander Vlissingen. Binnen 3 minuten was het alweer Hicham Bouambou die de bal binnenschoot en zo voor de 3-0 zorgde. In de 70e minuut was het ook Wilfred Vrede, die zijn 2e doelpunt maakte. Na Wilfred zijn 2e goal werd hij vervangen door Abdulaziz Ali. Deze nieuwe spits had welgeteld 4 minuten nodig om de doelpunten 5 en 6 op het scorebord te schieten. Hiermee was het einde nog niet bereikt. De mooiste goal kwam na 82 minuten op naam van jongeling Hamza Zahriou. Hij krulde de bal van buiten de 16 in de verre winkelhaak en zorgde daarmee voor de 7-0 einduitslag.

Na een matige eerste helft alsnog een ruime 7-0 overwinning. Met 6 uit 2 en een doelsaldo van 15-2 voert Vlissingen de poule aan boven De Noormannen, dat eveneens beide wedstrijden wist te winnen. De apotheose van deze bekerpoule vindt komende zaterdag plaats in Westkapelle, waar gestreden zal worden om de poulewinst. Voordat deze strijd aangegaan wordt speelt Vlissingen dinsdag 8 september nog een oefenpartij in en tegen 2e klasser Arnemuiden. De wedstrijd in Arnemuiden vangt aan om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Wim Broekhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.