Real Madrid komt naar V.C. Vlissingen

 
Deze zomer komt één van de beste en grootste voetbalscholen van Europa naar Vlissingen !!
 
“De Fundación Real Madrid” organiseert van maandag 2 augustus 2021 tot en met vrijdag 6 augustus 2021 op “Sportpark Irislaan” te Vlissingen een 5-daags trainingskamp voor kinderen geboren in 2004 t/m 2014.
 
 
Meld je nu aan via :
 

http://frmclinics.nl/vc-vlissingen-2021

 
Deelname is vanaf € 224,00 voor de eerste 30 deelnemers.
 
 
 
Elke deelnemer ontvangt ;
 
– 5 dagen x 6 uur plezier en professionele begeleiding
– Sportmaaltijden
– 1 x Real madrid tenue van hoofdsponsor Adidas
– 1 x Adidas voetbal
– 1 x Real Madrid drinkfles
– 1 x officieel Real Madrid deelnamecertificaat
– Digitale scorekaart trainingen
 
 
Bij 40 aanmeldingen of meer voor 1 juni 2021 mag er gegarandeerd 1 deelnemer van de clinic in Vlissingen direct naar Madrid zonder finale te spelen! De kosten voor deze onvergetelijke trip (inclusief begeleider) zijn voor rekening van Fundación Real Madrid.
 
De beste spelers naar Madrid
 

De meest getalenteerde voetballers tijdens elk Camp worden uitgenodigd voor het “Creator Camp Benelux”. Tijdens deze finale worden de beste spelers uitgenodigd voor een training in Estadio Santiago Bernabeu en op Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip (inclusief begeleider) zijn voor rekening van Fundación Real Madrid.

 
Trainingen
 
Alle Real Madrid trainers zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens de eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding di haar thuis heeft in Ciuad Deportiva. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van de potentie met de modernste en innovatieve trainingstechnieken, Je traint en eet 5 dagen als een prof en leert wat het betekent onderdeel te zijn van een team.
 
Real Madrid
 
Real Madrid staat bekend als “De beste club van de 20e eeuw” (FIFA) en werd meerdere malen geëerd voor haar jeugdwerk, De Fundación Real Madrid – de stichting van de club – ondersteunt wereldwijde, sportieve, sociale en culturele waarden en projecten in de sport. met de mogelijkheden die de club heeft, is het de bedoeling dat vooral de jeugd van de club kan profiteren. Van het onderwijs, de sociale activiteiten en de betrokkenheid. Deze missie word door de Fundación Real Madrid ook uitgedragen.
 
Meld je aan via :
 
http://frmclinics.nl/vc-vlissingen-2021
 
 
Betalingen gaan bij de aanmelding via de link en en kunnen via I-Deal voldaan worden
 
 
 

1 gedachte over “Real Madrid komt naar V.C. Vlissingen

 1. Henk Smit

  Dag Peter,
  Een mooi initiatief! Onze 2 kleinkinderen uit München komen juist die week naar Dishoek om op te passen. We hebben ze opgegeven. Zij zijn geboren in Madrid. Moeder is Nederlands en vader een echte Madrileen. De kinderen spreken Nederlands en SPAANS en verstaan Engels. In september keren ze terug naar Madrid.
  Intussen betaald. Alleen nog geen bevestiging van ontvangst en verdere instructie. Pas vlak voor aanvang, las ik. Ik hoop dat er animo is. En voor jullie eigen leden en belangstellenden betaalbaar. Misschien JVOZ’ers die moeten immers ook flink in de buidel tasten voor trainers, reizen en nog meer. De oudere jeugd kan er voor werken. Net als wij vroeger vanaf 12 jaar: vakantiewerk/krantenlopen en meer.
  Jammer dat Renzo naar Goes is gegaan. Karin Ben S. trekt ook zijn plan, wel te begrijpen. De bestaande selectie van Zeelandia M. zullen ook niet blij zijn: eerst 10 spelers, nu 9 erbij.
  Allemaal ontwikkelingen al of niet leuk, zo gaat het al jaren. We hopen, als voetballiefhebbers, natuurlijk op nog een staartje en de oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen.
  Peter, ik hoop dat het met jou en je “cluppie” goed gaat. Ik denk dat het een goed plan is om veel aandacht aan de jeugd te besteden. Van zondag naar zaterdag gaan is niet leuk, maar zoals ik van buitenaf bekijk, een goede beslissing. We hard voor de kern, waartoe jij toch ook toebehoort. Ja, wel een jaar verloren, door vorig jaar promotie mis te lopen.
  Met een vriendelijke groet uit Dishoek,
  Henk Smit, henksmit2@gmail.com, 06-44653609.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.