Programma 12 en 13 mei

      Geen reacties op Programma 12 en 13 mei

Komend weekend is er na enkele weekenden, waarin maar 1 team speelde weer eindelijk een compleet programma. Alle team komen dit weekeinde dus weer aan de beurt.

V.C. Vlissingen 35+ bijt zoals altijd ieder weekend op vrijdag 12 mei het spits af. In Goes gaan zij kijken of voor de 2e x in successie de titel binnengehaald kan worden. De wedstrijd bij Goes 35+ 2 start om 19.30 uur.

V.C. Vlissingen JO7 gaat op zaterdag het veld in Koudekerke betreden. De tegenstanders op de Stoofwei zijn achtereenvolgens GPC JO7/1 (10.15 uur), De Meeuwen JO7/1 (10.35 uur) en VCK JO7/2 (10.55 uur).

V.C. Vlissingen JO8 mag aan de Irislaan al vroeg de wei in. Zeelandia Middelburg JO8/3 komt deze zaterdag om 08.30 uur op bezoek. Bij deze derby is de toegang gratis.

V.C. Vlissingen JO9 mag ook al vroeg op het veld verschijnen. Ook dit team start zijn wedstrijd al om 08.30 uur. Tegenstander voor deze jongens zijn de mannen van Nieuwland JO9.

V.C. Vlissingen JO11 start zijn wedstrijd om 09.45 uur. Voor hun komt Kapelle JO11 als tegenstander naar Vlisingen. tegen deze nog ongeslagen tegenstander zal het lastig worden om de punten in Vlissingen te houden.

V.C. Vlissingen JO13 gaat ook thuis de strijd aan. Als middenmoter ontvangen zij om 11.15 uur de combi-ploeg SVOD’22 JO13. Met 2 punten meer op de ranglijst, moet het mogelijk zijn om de tegenstander onder zich te houden.

V.C. Vlissingen JO15 doet het dit seizoen prima. 5 overwinningen op rij heeft ze op de 1e plaats doen belanden. Deze zaterdag komt om 09.45 uur nummer 4 Wemeldinge JO15 op bezoek. Kom de jongens aanmoedigen zodat de 1e plek in hun handen blijft.

V.C. Vlissingen JO16 speelt deze zaterdag ook thuis. Om 13.00 uur ontvangen zij de koploper uit hun klas SJO HSVC’20. Het zal lastig worden om de mannen uit Kloosterzande zonder punten de tunnel terug door te sturen.

V.C. Vlissingen 2 gaat op bezoek bij Zaamslag 3. De jongens van John Castelijn en Khalid Saiboua gaan in Zeeuws Vlaanderen kijken of de 2e plaats nog behaald kan worden. Wil je dit met eigen ogen willen aanschouwen, zorg dan dat je om 14.30 uur op Zaamslag bent.

V.C. Vlissingen 1 heeft nog 3 wedstrijden voor de boeg. Deze zaterdag wordt er afgereisd naar Kamperland. De ploeg kan onbevangen zaterdag om 14.30 uur de strijd aangaan met de Bevelanders, die de punten heel hard nodig hebben voor direct lijfsbehoud en zich dan op de nacompetitie kunnen richten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.