Presentatiegids V.C. Vlissingen 2019-2020

      1 reactie op Presentatiegids V.C. Vlissingen 2019-2020

Op zondag 22 september zal rondom de eerste competitiewedstrijd thuis tegen het Haagse T.A.C.’90 de “Presentatiegids 2019-2020” gepresenteerd worden.

 Een gids, waarin alle facetten van de vereniging aan bod komen. Trainer Kevin Hollander komt o.a. aan het woord over V.C. Vlissingen (zon) 1. Het complete programma  is te vinden in de gids, zo ook wordt de gehele selectie gepresenteerd met extra aandacht voor de nieuwkomers.

De gids gaat natuurlijk niet alleen over het zondagteam. Er is tevens aandacht voor V.C. Vlissingen (zat) 1, dat zich onder trainer Thomas Ragut opmaakt voor de competitie in de de 4e klas en de jeugdafdeling, die van start is gegaan.

Zonder sponsors geen voetbal zo ongeveer. Deze groep niet onbelangrijke personen is niet vergeten. Enkele sponsors, waaronder hoofdsponsor “Solar2Enjoy” in de naam van Carlos Klerkx laat zijn licht schijnen op zijn onderneming en het contact met onze vereniging. Buitenom de hoofdsponsor komen er nog diverse andere sponsoren aan het woord.

De gids wordt u aangeboden door V.C. Vlissingen in samenwerking met de Stichting Vlissingen Vooruit en is te verkrijgen aan de poort bij de kaartverkoop en in de kantine. Wij hopen, dat u als lid, sponsor of liefhebber van V.C. Vlissingen zo voldoende op de hoogte bent voor het komende seizoen en dat we u vele malen op ons sportpark mogen begroeten.

1 thought on “Presentatiegids V.C. Vlissingen 2019-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.