Overwinning nummer 6 voor Vlissingen 1

      Geen reacties op Overwinning nummer 6 voor Vlissingen 1

Ook de 6e competitiewedstrijd van ons vlaggenschip is omgezet in een overwinning. Het verliep deze zaterdag echter niet zonder slag of stoot.

Een gemiddeld weer zeer jong elftal moest het tegen HKW’21 opnemen zonder zo’n 6 basisspelers. De start van de wedstrijd was echter direct goed. Binnen 2 minuten lag de bal al in het mandje. Het was Amran Dahraoui, die na een missertje in de verdediging, de bal voor zijn voeten kreeg en onverbiddelijk binnenschoot. Iedereen ging er eens goed voor staan en zitten en was al bezig met weer een grote uitslag. Niets was minder waar. Het was HKW’21, dat de rug rechtte en de verdedigende stellingen in nam. Het duurde tot de 14e minuut voordat ze de verdedigende stelling voor de eerste keer verlieten. Het was ook direct raak, wat 1-1 betekende. Voor de rust was het nog 1 x schrikken geblazen. Een vrije trap op zo’n 20 meter van de goal werd door de tegenstander kiezelhard op de lat geschoten. Voor de rust bleef het bij de 1-1 ruststand.

Amran Dahraoui

Na de rust was het niet veel anders als voor de rust. Vlissingen had het heft in handen en bepaalde het tempo van de wedstrijd en ik kan u zeggen, dat was niet hoog. Het was allemaal zelfs een beetje matig. HKW’21 kroop wat uit z’n schulp en dacht zelfs de 1-2 te maken. Wederom een snoeiharde vrije trap, die niet goed gepareerd werd door onze keeper en zo voor de voeten van een tegenstander kwam, die de bal dan ook binnenschoot. Dit keer lette onze assistent-scheidsrechter zeer goed op en attendeerde de scheidsrechter erop, dat de scorende speler bij het nemen van de vrije trap al in buitenspelpositie stond. Het feestje van HKW’21 ging dus niet door. Vlissingen voetbalde slordig verder en de tijd begon te dringen. Eén geniale pass van Hicham Bouzambou op Hoessein Bouzambou betekende dat Hoessein op sublieme wijze de winnende treffer kon scoren zo’n 10 minuten voor tijd. 

Met deze 2-1 overwinning, die misschien niet 100% verdiend was, maar wie maalt daarover in Vlissingen, staat de ploeg met 18 uit 6 aan de kop van de 4e klas. Komend weekend laten we de pijntjes zakken en tot rust komen, zodat we op 20 november weer fris aan de aftrap kunnen staan in en tegen Schoondijke.

De wedstrijd tegen de nr. 9 in de competitiestand vangt aan om 14.30 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.