Oud V.C. Vlissingen-trainer Kees Vermunt overleden

Via de website van de Roosendaalse voetbalvereniging R.B.C. vernamen wij dat oud-trainer van onze vereniging Kees Vermunt afgelopen nacht op 88-jarige leeftijd is overleden. Op de website van R.B.C. wordt uitgebreid ingegaan op de succesvolle voetbalcarrière van Kees Vermunt, als speler maar ook daarna als trainer.

Kees heeft de 1e selectie van de V.C.V. twee periodes als trainer onder zijn hoede gehad: in de jaren 1977-1979 en 1984-1988. Hij was een uitstekende trainer en coach die, omdat hij vooral de Brabantse tegenstanders door en door kende, zijn spelers goed op de wedstrijden voorbereidde. Voor zijn spelers en voor het bestuur van de vereniging was Kees als trainer veeleisend, aan de andere kant gaf hij zelf ook altijd 100%.

In de eerste periode bracht zijn aanpak onze club nog geen succes, maar in de tweede periode konden we twee kampioenschappen vieren met promotie naar de top van het Nederlandse amateurvoetbal als gevolg.

Kees Vermunt heeft als trainer een belangrijk aandeel gehad in deze successen, die V.C. Vlissingen destijds opnieuw op de kaart hebben gezet. Hiervoor zijn wij Kees veel dank verschuldigd.

Bestuur en leden van V.C. Vlissingen wensen de familie Vermunt veel sterkte met dit grote verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.