Ook Vlissingen JO10-1 op bezoek bij Spartaan’20

Op zondag 3 november werd V.C. Vlissingen JO10-1 uitgenodigd om een wedstrijd te komen spelen in Rotterdam Zuid tegen Spartaan’20 JO9 voorafgaand aan de wedstrijd van de 1e elftallen.

Zoals altijd werd er op tijd verzameld  (nu eens niet op zaterdag, maar op zondag) in de kantine in Vlissingen. Toen iedereen aanwezig was werden de auto’s ingedeeld en de reis naar Rotterdam in gang gezet. Iedereen had ontzettend veel zin in deze wel speciale wedstrijd en was dan ook best een beetje nerveus.

In Rotterdam aangekomen, zagen we bij de ingang, dat de wedstrijd van het eerste al aangekondigd was. We werden goed ontvangen en begeleid naar onze kleedkamers. Hier kleedden we ons snel om, luisterde nog even naar de woorden van de trainers en gingen het veld op.

Op het  veld aangekomen, bleek Spartaan’20 toch best wel een maatje te groot voor ons. We deden ons best in ieder geval en niets kon eigenlijk onze pret drukken. Het werd 16-1 voor de tegenstander, maar daar maalden we niet zo om. We hadden een leuke dag.

Na onze wedstrijd gingen we gezamenlijk met onze tegenstander naar de kantine, waar we lekker frietjes en wat te drinken kregen. Alles werd natuurlijk naar binnen gewerkt, want er wachtte ons nog iets speciaals.

Tegen half 3 moesten we ons op gaan stellen bij de ingang van het veld. Net als op tv bij het betaald voetbal mochten we aan de hand van de spelers mee het veld op…… Een hele eer voor ons en echt heel speciaal.

Het was een dag waar wij nog heel lang over na kunnen praten en waar we met volle teugen van genoten hebben. We bedanken allen die ervoor gezorgd hebben, dat we zo’n leuke dag hadden.

De foto’s hier gepubliceerd komen uit het toestel van Shenaas Owen Amir.

Een filmpje van de opkomst vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.