Onze veteranen gaan van start

      Geen reacties op Onze veteranen gaan van start

Ook de veteranen gaan aanstaande vrijdagavond eindelijk weer het veld op om te starten aan de 35+ competitie.

Weliswaar een half veld (7 tegen 7) maar dat is groot genoeg, want de gemiddelde leeftijd tikt bij ons en bij de meeste tegenstanders al zeker tegen de 50 aan.

En ja…  natuurlijk zijn kniebandbeschermers, tijgerbalsem, vitaminepillen, compressiebroeken en te krappe shirts dan ook in overvloed aanwezig. Maar als het fluitsignaal een maal heeft geklonken is de inzet maximaal.

Maar uiteindelijk staat plezier in deze competitie voorop. Winnen is altijd leuk, maar de kleedkamer-humor voor de wedstrijd, het valse gezang erna, de derde helft en de heerlijke opmerkingen in de groepsapp geeft ons zeker weer de positieve energie terug, die we door het corona-virus toch even kwijt zijn geraakt.

Hopelijk kunnen we dit seizoen de competitie wel geheel uitspelen en blijft iedereen virus- en blessurevrij……. alleen dat zou al een mega overwinning zijn.

Ons competitieschema is te vinden op de 35+ teampagina hier op de website. De thuiswedstrijden staan gepland op de vrijdagavonden om 19.30 uur, aanvangende met de eerste thuiswedstrijd tegen HKW’21 komende vrijdag 24 september.

R. Dijkstra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.