Oefenwedstrijd nr. 2 Waarde thuis

      3 reacties op Oefenwedstrijd nr. 2 Waarde thuis

Vandaag 15 augustus speelde V.C. Vlissingen zijn oefenwedstrijd thuis tegen Waarde. Waarde speelt zelf ook in de 4e klas, echter in de klas aan de oost-zijde van Zeeland. In principe dus een tegenstander van het gelijke niveau.

Vlissingen startte sterk, goed combinatie-voetbal onder aanvoering van captain Khalid el Hattach leverde binnen een kwartier 2 doelpunten op. Beide keren was het Mourad Azzanagui die aan het eind van een goed opgezette aanval stond en zo voor een 2-0 voorsprong zorgde.

Een drinkpauze na zo’n 22 minuten brak het spel van Vlissingen behoorlijk op. Het spel werd ondanks, dat er niets werd weggegeven ineens een stuk slordiger. Te veel lopen met de bal en verkeerde keuzes maken brak het spel op. Richting de rust was er dus even weinig te genieten.

Na de rust, met wat wissels, werd het spel weer beter. Er werden weer kansen gecreëerd en er werd ook weer gescoord. Het was na 66 minuten Abdulaziz Ali, die bij de eerste paal de bal tegen de touwen joeg. 5 minuten later was het Hicham Elkadouri die vanaf de punt van de 16, de bal in de kruising joeg. Weer 2 minuten later liet Hicham Bouzambou zijn klasse zien, door de 5-0 over de keeper te lobben. Het was nog niet klaar hiermee. Na onderuit gehaald te zijn op randje 16 (was het er binnen of er buiten??) was het Abdulaziz Ali, die zelf achter de strafschop mocht gaan staan en zo de 6-0 mocht scoren. Het slotakkoord kwam ook van de voet van Abdulaziz Ali. Met zijn 3e goal bepaalde hij de eindstand op 7-0.

Een goede uitslag deze middag in een wedstrijd, waarin Vlissingen duidelijk te sterk was voor tegenstander Waarde. Komende woensdag 19 augustus speelt Vlissingen op de Borsele SloepoortCup in Nieuwdorp tegen mede 4e klasser Wolfaartsdijk. Deze wedstrijd zal aanvangen om 19.15 uur en zal onder leiding staan van scheidsrechter R. Struik.

3 gedachten over “Oefenwedstrijd nr. 2 Waarde thuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.