Nieuws van het bestuur (2)

      Geen reacties op Nieuws van het bestuur (2)

Met dit stukje willen wij periodiek geïnteresseerden op de hoogte houden van wat precies speelt en besproken wordt in het bestuur.

* Aangezien de huidige maatregelen geen voetbal toelaten bij de senioren, praten wij op dit moment over een tegemoetkoming in de contributie. Het blijkt dat er nog altijd leden het eerste kwartaal niet betaald hebben. Om voor een eventuele tegemoetkoming in aanmerking te komen, dient minimaal het eerste kwartaal betaald te zijn. Leden die het tweede kwartaal al (vooruit) betaald hebben, komen vanzelfsprekend in aanmerking voor teruggave of verrekening. Meer nieuws hierover volgt binnenkort.

* Traditiegetrouw houden wij in december een Algemene Ledenvergadering. Wij hebben, met de hoop op enige versoepeling van corona-maatregelen, besloten om deze in januari te organiseren. Op deze manier hopen wij jullie zo veel mogelijk persoonlijk te kunnen ontmoeten. De uitnodiging hiervoor volgt natuurlijk via de gebruikelijke weg.

* Inmiddels hebben wij een begin gemaakt met aan alle vrijwilligers bij de vereniging te vragen een zogenaamde “Verklaring Omtrent Gedrag” aan te vragen. Inmiddels is een groot deel al in het bezit en zal de komende tijd de resterende vrijwilligers gevraagd worden.

* Vooruitlopend en kijkend naar het nieuwe seizoen, zal het bestuur binnenkort een gesprek aangaan met alle jeugdtrainers, om ook voor volgend seizoen de garantie te kunnen geven, dat de jeugd bij V.C. Vlissingen de aandacht krijgt, die het verdient.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.