Nieuws van het bestuur (1)

      Geen reacties op Nieuws van het bestuur (1)

 

Met dit stukje willen wij periodiek geïnteresseerden op de hoogte houden van wat precies speelt en besproken wordt in het bestuur.

  • Helaas hebben wij, door onvoldoende aanmeldingen, het tweede elftal moeten terugtrekken. Dit elftal zou uitkomen in de reserve 3e klasse en zou een opleidingselftal worden voor onze vereniging.
  • Het sportpark aan de Irislaan is inmiddels rookvrij verklaard. Dit is in samenspraak met GPC en JVOZ gebeurd en zal worden aangegeven door duidelijke borden. Ook is hiervan inmiddels melding gemaakt op de website.
  • De actuele stand van zaken omtrent de coronacrisis wordt nauwgezet in de gaten gehouden door het bestuur. Op dit moment kunnen wij nog altijd uit de voeten met het door de KNVB uitgegeven coronaprotocol. Mochten aanvullende maatregelen nodig zijn, zullen wij vanzelfsprekend direkt invoeren.
  • Helaas is weer gebleken dat leden van onze vereniging geconfronteerd worden met racistische uitlatingen. Het bestuur wil hier benadrukken dat, na constatering, hiervan direkt melding gedaan wordt bij de KNVB, het meldpunt racisme en discriminatie en, indien van toepassing, de desbetreffende vereniging.
  • Via onze jeugdafdeling is het weer mogelijk om loten te kopen van de Grote Clubactie. Wij hopen op een flink aantal loten, waarvan de opbrengst ten goede komt van onze vereniging. Vraag in het clubhuis naar deze loten en ondersteun direkt de VCV!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.