Nieuws uit de sponsorhoek

      2 reacties op Nieuws uit de sponsorhoek

Zonder sponsors is het tegenwoordig niet meer mogelijk om een vereniging draaiende te houden. Zo ook is V.C. Vlissingen in de naam van Willem van der Hoofd de afgelopen zomerperiode weer heel hard bezig geweest om het sponsorbestand op peil te houden en zelfs weer iets te vergroten. 

Met diverse grote en ook kleinere ondernemingen zijn er contracten afgesloten om onze vereniging te ondersteunen. Het gaat hier om shirtsponsors, businessclub leden en vrienden van Vlissingen.

Als shirtsponsor van een jeugdteam is YESS Dakkapellen BV toegetreden. Yess Dakkapellen is dé dakkapellen expert in Zeeland, Zuid-West Nederland en Noord Brabant. Het bedrijf beschikt over alle kennis op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, rolluiken en dakkapellen. De innovaties op dit gebied worden op de voet gevolgd en men is daardoor in staat om in alle situaties adequaat te reageren en u de beste oplossing te bieden. op de website van Yess Dakkapellen kunt u verder alle info vinden van dit bedrijf.

Als nieuwe sponsor en tevens lid van de businessclub zijn zijn er diverse bedrijven toegetreden.

Invar Survey BV is sinds 2014 een bureau dat gespecialiseerd is in landmeten, industriële meting, bouwmaatvoeringen 3D scanning. Ze richten zich op de regio Zeeland en Randstad. Door de professionele aanpak en jarenlange ervaring zijn zij een betrouwbare partij om mee samen te werken. De website van Invar Survey Invar Survey BV is voorzien van alle informatie betreffende deze onderneming.

We Stucen Door is een stukadoorsbedrijf met ruim aantoonbare ervaring tegen scherpe prijzen. Sausklaar stuukwerk, waardoor u binnen enkele dagen (na het drogen) uw wanden en/of plafonds kan sauzen. Er wordt gewerkt met afwerkproducten van Knauf en Gyproc. Snel, integer en scherp geprijsd. Zij denken met u mee.

De organisatie Novectra BV  is in 2020 opgericht en zowel kantoor als werkplaats is gevestigd in Terneuzen. Het bedrijf beschikt over brede kennis en vakmanschap op het gebied van elektra/ installatie techniek voor zowel industrie, nieuwbouw, renovatie als kleine elektrische installatie in woonhuis of bedrijfspand. Bent u benieuwd naar meer informatie betreffende deze sponsor, bezoek dan de website van Novectra BV

VIP Barber in de Scheldestraat is voor u de kapper in Vlissingen om geknipt en geschoren te kunnen worden. Met toewijding en een vriendelijk woord wordt er samen met u besproken hoe uw kapsel behandeld moet worden.

Goeman Alluminium is in heel Zuidwest-Nederland een totaaloplossing voor alles in en rondom de gevel. Glas in combinatie met aluminium of kunststof kozijnen, deuren, serres zijn dan ook passend voor deze regio, want zowel aluminium als kunststof zijn goed bestand tegen een klimaat van zout, zee, regen en wind.
Wie Goemaat zegt, denkt niet alleen aan vernieuwing maar ook aan een hoge mate van vakmanschap. Goemaat dankt haar succes aan een sterk inlevingsvermogen en een praktische inslag.

Naast deze nieuwe businessclub leden heeft Blankenburg Slapen en Wonen besloten om zijn aflopende overeenkomst met 2 jaar te verlengen.

Ook het bestand  van de “Vrienden van Vlissingen” is weer uitgebreid. De volgende bedrijven dragen onze club een warm hart toe en zijn lid geworden.

DITO Wonen
Uw adres in Vlissingen  voor keukens, badkamers, inloopkasten en vloeren in Zeeland.

4You Zorg Op Maat
Zorg op maat, kleinschaliger en persoonlijker kunt u bij deze zorgonderneming vinden.

Van Hese Infra
Houd u van stevig bouwen, profiteer dan van de vakkennis in de Hout- en betonbouw van deze onderneming.

Red Brooke
Het technisch projectenbureau dat Engineering & Design opdrachten uitvoert binnen verschillende branches.

Marcus Koffiebar
Voor een écht lekkere kop koffie of thee. Geniet van het heerlijke aanbod aan koffie, thee of andere lekkernijen.

Restaurant Balkania
Voor de authentieke Balkan eet-ervaring bent u hier op uw plek.U wordt hier verblijd met de tradities, het eten, de humor en de kenmerkende drank van de Balkan.

2 gedachten over “Nieuws uit de sponsorhoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.